14.000TL'ye sistem önerisi

Bu attığınız çok cazip geldi hocam benim gösterdiğimle pek farkı yok o zaman bunun. Benim için ekran kartında önemli olan FPS sadece.

Bazi sürücü problemleri ve bosta fazla guc cekme gibi sorunlari vardi. Haberiniz olsun. Onun harici dedigim gibi RTX 3060 gucunde. 14K yukari cikamazsaniz rky olani PSU MSI MAG yapip da alabilirsiniz RX 6600 yani AMD Radeon en azindan Intel Arc'dan daha iyi surucuye sahip ama biraz daha gucsuz. Sizin attiginiz 3060 sistem 12 GB bu iyi bir şey ama islemcisi i3-12100F bu yuzden attigim Haqqus sistemi almaniz daha iyi olurdu islemcisi 5600 ve RX 6700XT cunku.

Bazi sürücü problemleri ve bosta fazla guc cekme gibi sorunlari vardi. Haberiniz olsun. Onun harici dedigim gibi RTX 3060 gucunde. 14K yukari cikamazsaniz rky olani PSU MSI MAG yapip da alabilirsiniz RX 6600 yani AMD Radeon en azindan Intel Arc'dan daha iyi surucuye sahip ama biraz daha gucsuz. Sizin attiginiz 3060 sistem 12 GB bu iyi bir şey ama islemcisi i3-12100F bu yuzden attigim haqqus sistemi almaniz daha iyi olurdu islemcisi 5600 ve RX 6700XT cunku.
Sürücü problemi ne oluyor tam. Yani az çok biliyorum da o kadar sorun yaratacak bir şey yapar mı? Ve ondan sonra yazdığınızı anlamadım ekran kartı olayını yüzeysel biliyorum. İşlemci de sorun yaratmaz bu yılı çıkarsa yeter sonraki yıl yükseltirim.

Sürücü problemi ne oluyor tam. Yani az çok biliyorum da o kadar sorun yaratacak bir şey yapar mı? Ve ondan sonra yazdığınızı anlamadım ekran kartı olayını yüzeysel biliyorum. İşlemci de sorun yaratmaz bu yılı çıkarsa yeter sonraki yıl yükseltirim.

Arc ile bazi oyunlari oynayamazsiniz. Ornegin, Detroit'i oynayamazsiniz. Suruculer cokme yapabilir.

RX 6600 ve Ryzen 5 5500'ün Intel karşılığı ne hocam.

i3-12100F. RX 6600 rakibi RTX 3060. Ama aralarinda farklar var 12 GB icin. Eger tam denk derseniz 2060 Super. Arc A750, RX 6600'den daha iyi.

i3-12100F. RX 6600 rakibi RTX 3060. ama aralarinda farklar var 12 GB icin. Eger tam denk derseniz 2060 Super. Arc A750, RX 6600'den daha iyi.

Hocam gençer gameingde çok fazla mağdur çıkmış onun yerine İtopya vatan gibi daha bilindik yerlerden verseniz.

Hocam gençer gameingde çok fazla mağdur çıkmış onun yerine İtopya vatan gibi daha bilindik yerlerden verseniz.

Orada boyle RX 6600 ucuz sistem goremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı