14.500 TL sistem tavsiyesi

Jess011

Yoctopat
Merhaba arkadaşlar, iyi günler birkaç hazır sistem belirledim kendimce almayı düşündüğüm. Sizin tecrübenize danışmak istedim. Birkaç gün içinde alacağım için size de danışmak istedim. Sistemler bunlar:

Bu sistemdeki işlemci ve SSD'yi değiştirmeyi düşünüyorum

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 14.500.

Merhaba arkadaşlar, iyi günler birkaç hazır sistem belirledim kendimce almayı düşündüğüm. Sizin tecrübenize danışmak istedim. Birkaç gün içinde alacağım için size de danışmak istedim. Sistemler bunlar:

Bu sistemdeki işlemci ve SSD'yi değiştirmeyi düşünüyorum

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 14.500.
3060 olan sistem daha iyi. 5500 hiç alma bu zamanda. 3060 olan sistemde adam akıllı SSD yok. Samsung 970 Evo iyi o kadar. 980 olanda kötü. Bence o sistemi alıp SSD'yi sat. Kronik sorunsuz SSD al temiz olur.

3060 olan sistem daha iyi. 5500 hiç alma bu zamanda. 3060 olan sistemde adam akıllı SSD yok. Samsung 970 Evo iyi o kadar. 980 olanda kötü. Bence o sistemi alıp SSD'yi sat. Kronik sorunsuz SSD al temiz olur.
Dostum teşekkürler önerin için yalnız ben dost kayaoglu olan sistemdeki işlemci ve ssd yi yükseltmeyi düşünüyorum 5600 yapıp 1 TB da ssd almayı düşünüyorum eğer sıkıntı işlemci ise ki evet baya bu zamanda alınmaz

Dostum teşekkürler önerin için yalnız ben dost kayaoglu olan sistemdeki işlemci ve ssd yi yükseltmeyi düşünüyorum 5600 yapıp 1 TB da ssd almayı düşünüyorum
Furkan akman sistemi alın hocam 300 lira daha koyup 6700 olan, şuan link atamıyorum teldeyim.
Hangi site ?

Dostum teşekkürler önerin için yalnız ben dost kayaoglu olan sistemdeki işlemci ve ssd yi yükseltmeyi düşünüyorum 5600 yapıp 1 TB da ssd almayı düşünüyorum eğer sıkıntı işlemci ise ki evet baya bu zamanda alınmaz

Hangi site ?
Gencer gaming Furkan akman 6700 yazinca Google çıkıyor zaten. İşlemciyi 5600 yapınca 14.8 falan ediyor dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı