14 gün cayma bedeli süresi nasıl kullanılır?

Faveouls

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir ekran kartı aldım Hepsiburada üzerinden. 13 gün oldu alalı. Bu kadar beklememin nedeni de belki memnun kalırım vs. düzelir yazılımı falan diye bekledim ama memnun kalamadım. Bugün 13. günü yarın 14. günü. Yarın saat 12:00'da 14. günü doluyor. Ben bugün saat 16:00-17:00 gibi iade talebi oluşturdum ve 7 iş günü içerisinde kargoyu göndermem gereken bir uyarı çıktı karşıma. Ben bu 14. gün dolmadan yarın kargolacağım verdikleri iade kargo numarası ile. Benim merak ettiğim bu 14 gün dolunca iade kabul edilmiyor mu? Yoksa 14 gün dolunca iade talebi mi edilemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Benim bildiğim 14 gün sonra iade talep edemiyorsun. 14. gün dolmadan iade talep edebilirsin, talepten sonraki işlemin talep süresi içinde olup olmaması önemli değil. Çünkü aldığın gün iade etmek istesen, aksilikler çıksa 14 günü geçse iade alamazlar diye bir şey yok çünkü sen 14 gün içindeki hakkını kullandın.

Ekran kartını merak ettim. Büyük ihtimal AMD. Ne gibi problem yaşadın? 14 gün dolmadığı için almaları lazım. Burası Türkiye olduğu için 13.günde mi aklına geldi diye zorluk da yaşatabilirler.

Ekran kartını merak ettim. Büyük ihtimal AMD. Ne gibi problem yaşadın? 14 gün dolmadığı için almaları lazım. Burası Türkiye olduğu için 13.günde mi aklına geldi diye zorluk da yaşatabilirler.

AMD ekran kartı doğru bildin :)
Sorunları GTAV girince fanları 3500RPM hızında döndürüyor fanları ve sadece GTAV gibi değil o tür tüm oyunlarda. Sonra kart yazılım sıkıntıları var LoL oynuyorum ekran kartı sıcaklığı vs. çok normal 50-60 ama ekran gidiyor bir anda daha gelmiyor ya restart atıyor ya da ben atmak zorunda kalıyorum. Ekranda bir anda kararmalar oluyor Driver'ları falan güncelledim ama her driverında bu sorun mevcut. Kart RX580.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı