ll.Mehmed
Hectopat
Bu konuya bir daha yazma.
Bu nedir? Hala iddia ediyorum ki iade alınmayacak.
Bu konuya bir daha yazma.
3 saat oynadığım oyunun iadesinin dökümü. Pek de zor değil anlaması.Bu nedir?
Yanlış bilgilendirme diyorsun hala...
Sen şu yazdığımı okudun mu? Oku lütfen. Ben ne tartışma çıkarıyorum ne de başka bir şey, sen, ben, herkes, üyelere yeri geldiğinde yardım etmeye yeri geldiğinde de yardım almaya varız burada. Eğer bir yanlış var ise bunu düzetlip doğru bilgiye hep beraber ulaşıyoruz. Yazdıkların maalesef ki yanlış Sn. @ll.Mehmed, o olay o şekilde değil üstte yazdığım şekilde, yani; İstisnai durumlarda 14 gün vs. gereksizdir. Bizzat iadelerim kabul oldu ve diğer üyelerin. Sen resmî kaynağı atıp olmaz diyorsun. Evet doğru diyorsun, bir sorunda ilk resmî kaynağa bakmalıyız, ama istinai durumlar mevcut ve bu nedenle yazdığın geçersizdir. İyi günler iyi akşamlar kendinize iyi bakın.İstisnai durumlar var diyorum, bizzat iadelerim kabul oldu diyorum (diğer üyelerde söylüyor bunu). Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun. Kendin düzgün açıklayamamışsın iade kabul olmamış, resmî olarak olmuyor diyorsun bende istisnai durumlar var diyorum daha anlamayacak ne var?![]()
Adama fotoğraf attım direkt, madem laftan anlamıyor. Somut bir şeyle geldim. Artık inanıyordur, inanmıyorsa da emojileriyle baş başa bırakıyorum.Sen şu yazdığımı okudun mu? Oku lütfen. Ben ne tartışma çıkarıyorum ne de başka bir şey, sen, ben, herkes, üyelere yeri geldiğinde yardım etmeye yeri geldiğinde de yardım almaya varız burada. Eğer bir yanlış var ise bunu düzetlip doğru bilgiye hep beraber ulaşıyoruz. Yazdıkların maalesef ki yanlış Sn. @ll.Mehmed, o olay o şekilde değil üstte yazdığım şekilde, yani; İstisnai durumlarda 14 gün vs. gereksizdir. Bizzat iadelerim kabul oldu ve diğer üyelerin. Sen resmî kaynağı atıp olmaz diyorsun. Evet doğru diyorsun, bir sorunda ilk resmî kaynağa bakmalıyız, ama istinai durumlar mevcut ve bu nedenle yazdığın geçersizdir. İyi günler iyi akşamlar kendinize iyi bakın.
Teşekkürler.
Yukarıda yazdıklarımı tekrarlamayacağım, benim daha bazı durumlarda kabul olduğunu anlatabilmek için ne yapmam gerekiyor? Kendi kafanızda bir dunya kurmussunuz, başkalarının yazdıkları umurunuzda değil.Maalesef 14 günü geçen ve 2 saatten fazla oynanmış oyunların iadesi alınmayacaktır.
Steam: 14 gün iade sınırını geçen oyun iade edilir mi?Maalesef 14 günü geçen ve 2 saatten fazla oynanmış oyunların iadesi alınmayacaktır.
Uyarı alinacak bir şey yok durum bu iade alınmayacaktır.
Ben 6 sayfa boyunca boşuna mı konuştum?Uyarı alinacak bir şey yok durum bu iade alınmayacaktır.
İstisnai durumlar var diyorum, bizzat iadelerim kabul oldu diyorum (diğer üyelerde söylüyor bunu). Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun. Kendin düzgün açıklayamamışsın iade kabul olmamış, resmî olarak olmuyor diyorsun bende istisnai durumlar var diyorum daha anlamayacak ne var?![]()
Sabır sınamak için falan geldiklerini düşünüyorum, akşam akşam gerildim yeminle.Ben 6 sayfa boyunca boşuna mı konuştum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.