Steam 14 gün iade sınırını geçen oyun iade edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arkadaşlar kural kölesi. Gerçek dünyada da böyle durumlarla karşılaşıyoruz. Kafalarında kuralın amaca yönelik doğru hizmet etmediği durumlarda esnetilebilir olduğu algısına sahip değiller.

Bazı oyunlar sorun yaşattığı için açılması bile iki saati bulabiliyor. Optimizasyon sorunlarını test etmek için iki saatten fazlasına ihtiyacın olabiliyor. Bazen de oyun iki saat geçtikten sonra sorunlar çıkartmaya başlayabiliyor.

Steam bile bunun farkında, açıklama yaptığınızda esnek davranıyorlar. 25 gün geçmiş bir oyunu hiç oynamadığım için iade edebilmiştim. Ayrıca üç buçuk-dört saat geçen başka bir oyunu daha iade etmiştim. 25 gün geçen oyunla ilgili açıklamaya 'kesinlikle oynayacağım diye plan yapmıştım fakat planlarım değişti ve hiç oyunu oynamayacağım, beni lütfen kırmayın' diyerek rica etmiş iade yapmıştım.

İnsanı yormayın arkadaşlar, lütfen.
Boşa yazmışsın iade yok :D

Bu arkadaşlar kural kölesi. Gerçek dünyada da böyle durumlarla karşılaşıyoruz. Kafalarında kuralın amaca yönelik doğru hizmet etmediği durumlarda esnetilebilir olduğu algısına sahip değiller.

Bazı oyunlar sorun yaşattığı için açılması bile iki saati bulabiliyor. Optimizasyon sorunlarını test etmek için iki saatten fazlasına ihtiyacın olabiliyor. Bazen de oyun iki saat geçtikten sonra sorunlar çıkartmaya başlayabiliyor.

Steam bile bunun farkında, açıklama yaptığınızda esnek davranıyorlar. 25 gün geçmiş bir oyunu hiç oynamadığım için iade edebilmiştim. Ayrıca üç buçuk-dört saat geçirdiğim başka bir oyunu daha iade etmiştim. 25 gün geçen oyunla ilgili açıklamaya 'kesinlikle oynayacağım diye plan yapmıştım fakat planlarım değişti ve hiç oyunu oynamayacağım, beni lütfen kırmayın' diyerek rica etmiş iade yapmıştım.

İnsanı yormayın arkadaşlar, lütfen.
Anlattığım durumun aynısı, kibar dil olunca mis gibi iade ediyorlar. Bu talebe bakanlar cin falan bunların gözünde, öcü falan var karşılarında.

Gerilebilirsin doğru olani söyledim.
Dostum yukarıda fotoğrafını bile attım ama neyse ya gerçekten benden bu kadar, iyi akşamlar.

@ll.Mehmed

Dostum selam. Bak bu konuya ne yazmışım.
Bazen verebiliyor. Önemli olan olay. Sen hiç bir şey yazmadan zevkine yaparsan edilmez. Bende az önce 5 Kasım'da aldığım oyuna iade talebi gönderdim. 3 saat oynamışım. Cyberpunk 2077. FPS problemleri vs olduğunu açıkladım, edilirse iyi olur.
Cyberpunk 2077, Epic'de çok ucuza DLC ile indiği için Steam'den iade etmek istedim. Oyunu 5 Kasım 2023'te aldım ve toplamda 2.30 saat oynadım. İadem kabul edildi :)

1700588758594.png

1700588770396.png

Dosya Ekleri

• 1700588648908.png
    1700588648908.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 32
@ll.Mehmed

Dostum selam. Bak bu konuya ne yazmışım.

Cyberpunk 2077, Epic'de çok ucuza DLC ile indiği için Steam'den iade etmek istedim. Oyunu 5 Kasım 2023'te aldım ve toplamda 2.30 saat oynadım. İadem kabul edildi :)

Eki Görüntüle 2025500

Eki Görüntüle 2025503
Bu Steam dolara falan geçti ama sevmemek elde değil adamlar mis gibi yazmış. Anlatamazsın ama iade olmuyor kesinlikle 👍🏻. Yanlış bilgi verirsin eyvallah, bu kadar direteni ben ilk kez görüyorum. Fotoğraf atıyoruz diyoruz bak ediyorlar adam yok diyor babanın oğlu mu diyor kabul etsin diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı