14 Mbps internette oyunlarda ping oluyor

düşükfpsci

Centipat
Daha fazla  
Laptoptumda çok fazla ping alıyorum ve internet çok yavaş.
Ben sorunun laptop kaynaklı olduğunu düşünüyorum nasıl çözeceğiz.
Çünkü ana PC imde böyle bir sorun yok.
Ve her şeyi çok yavaş indiryor.
CS 2 de uçuyorum. Pingden kaynaklı.

14 Mbit gerçekten çok az. NetLimiter indirip cs oynarken bakabilirsiniz neler internet yediğini. Öyle çözebilmeniz mümkün olabilir. Evinizin altyapısına bakarak uygun tarifeyide alabilirsiniz.

Aylık 150 tl falan mı ödüyorsunuz hocam?

14 Mbit gerçekten çok az. NetLimiter indirip cs oynarken bakabilirsiniz neler internet yediğini. Öyle çözebilmeniz mümkün olabilir. Evinizin altyapısına bakarak uygun tarifeyide alabilirsiniz.
Aylık 150 tl falan mı ödüyorsunuz hocam?
hocam para ile alakası yok ve ana bilgisayarımda böyle bir sorun yok
demekki sorun laptoptda

Hayır Ethernet kablosu ile fakat Wi-Fi gibi bir şey takmıştım onda da oynatıyordu
Acaba sorun VPN'den dolayı olabilir mi sileyim mi?
Wifi gibi bir şey derken wifi adaptöründen bahsediyorsanız onu çıkarın, zaten ethernet ile bağlısınız. Gizli veya saklı değil ise aylık ödediğiniz ücreti öğrenebilir miyiz?

Hayır Ethernet kablosu ile fakat Wi-Fi gibi bir şey takmıştım onda da oynatıyordu
Acaba sorun VPN'den dolayı olabilir mi sileyim mi?
Eğer laptopunuzun wifi kartı kötüyse veya modeminiz kötüyse pinginiz yüksek olabiliyor ben de laptopumdan wifi ile bağlanıyorum ve hızlar tabii ki ana bilgisayarımda aldığım hızları geçemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…