14 yaş için 178 cm boy çok mu uzun?

Boyunuz bence yaşıtlarınıza göre iyi. Benim sınıfımda 9.sınıfta boyu 1.84 olan bir kız arkadaşım vardı. O da yaşımıza göre uzundu. Boyunuzun avantajını tekvando,muay thai gibi sporlarda kullanırsanız başarılı olabilirsiniz. Boy avantajının olması bu sporlarda önemli bir detay. Kolay gelsin. Başarılar.
Ben 16 yaşındayım boyum 195 sizce daha kaç cm uzarım
Hocam aileniz uzun mu?
Ben 16 yaşındayım boyum 195 sizce daha kaç cm uzarım
Basketbol oynuyorsanız daha çok yolunuz var. Boyunuz iyi. Kolay gelsin,başarılar.

Boyunuz bence yaşıtlarınıza göre iyi. Benim sınıfımda 9.sınıfta boyu 1.84 olan bir kız arkadaşım vardı. O da yaşımıza göre uzundu. Boyunuzun avantajını tekvando, muay thai gibi sporlarda kullanırsanız başarılı olabilirsiniz. Boy avantajının olması bu sporlarda önemli bir detay. Kolay gelsin. Başarılar.

Hocam aileniz uzun mu?

Basketbol oynuyorsanız daha çok yolunuz var. Boyunuz iyi. Kolay gelsin, başarılar.

Evet basketbol 4 yıldır oynuyorum anne tarafı uzun.

14 yaşındayım 1.85'im :D. Normal normal. Arkadaşlarımda böyle uzun 1.90 olan bile var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı