14 yaş için hobi önerisi

Gün içerisinde spor yapıyorum. Yazılım öğreniyorum. Kitap okuyorum ama günün çoğu boş geçiyor. Sizce nasıl bir hobi bulmaliyim kendime? Daha 14 yaşındayım ve çalışma şansım yok. Ne yapmalıyım?

Witcher oyna.

Arkadaşlarınla oyun oyna, veya gez. Manita yap anlarsınya 😗
Beğenmedim atanları anlamadım manita işi bir tık sıkıntı şu çağda ancak arkadaşlarla yaptığı tüm aktiviteler gelecekte tadamayacağı efsane duygularla dolacak. Belki boş geçirilmiş bir zaman olarak görülecek fakat asla o zevki veren bir şey yapamayacak.
Kesinlikle tavsiyem zamanım boşa gidiyor diyerekten sevdiğin şeyleri bırakma. Bir daha bu gençliği yaşayamayacaksın.

Gün içerisinde spor yapıyorum. Yazılım öğreniyorum. Kitap okuyorum ama günün çoğu boş geçiyor. Sizce nasıl bir hobi bulmaliyim kendime? Daha 14 yaşındayım ve çalışma şansım yok. Ne yapmalıyım?
Pc oynamadığını , mobil oyun ve sosyal medya sevmediğini varsayarak satranç öğrenebilirsin. Bir süre sonra sıksa da en azından 1500 reytinge oynaması sarıyor. Dizi izleyebilirsin özellikle yabancı diziler hem daha iyi hem ingilizceni geliştirirsin. Breaking bad , twd vb. tavsiye ederim zaman geçirmek için.

Yazılım öğreniyorsan çok fazla boş vaktinin kalmaması lazım. :)

Hocam günde 2 saatten fazlası aşıyor beni zaten profesyonel olma gibi bir amacım yok.

Arkadaşlarınla oyun oyna, veya gez. Manita yap anlarsınya 😗

Arkadaşlarım tıpkı senin bahsettigin gibi boş şeyler ile uğraşan insanlar.

Donanımınız yeterliyse hikaye oyunlarına başlayın.

Oyun gibi şeylerden uzak durmak istiyorum.

League of Legends'e başla emin ol hayata karşı bakış açın değişecek. Ekstra yabancı dil öğren ve dropshipping yapmaya başlayabilirsin.
Bende yaptım bi hata başladım LOL'e.Sonuç LGS kazanamamak.Ama hangisi mutlu etti dersenizde tabii dershane çıkışı LOL'de agalarla akmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı