14 yaş için hobi önerisi

Hocam çok iyi dinleyin burayı şimdi:
Öncelikle gidiyorsunuz hemen milyonerlerin hayatını dinliyorsunuz sonra dropshipping, smma yapıyorsunuz. Okulu bırakcaksınız çünkü okullar köle yetiştiriyor. Hemen internette 2. el eşek takasına başlayıp parayı kırıyorsunuz ve Matrix'den kaçmış oluyorsunuz Technopat moderetörleri bu bilgiyi bilmenizi istemediği için beni banlayabilir.

Hocam çok iyi dinleyin burayı şimdi:
Öncelikle gidiyorsunuz hemen milyonerlerin hayatını dinliyorsunuz sonra dropshipping, smma yapıyorsunuz. Okulu bırakcaksınız çünkü okullar köle yetiştiriyor. Hemen internette 2. el eşek takasına başlayıp parayı kırıyorsunuz ve Matrix'den kaçmış oluyorsunuz Technopat moderetörleri bu bilgiyi bilmenizi istemediği için beni banlayabilir.
Hocam çok gezmeyin buralarda.

G
14 yaşındayım diyor.
Görmedim.

Ensturman çal. Bilgisayar/elektronik/yazilima merak sal. Bocek/bitki yetiştir.

Bisiklet, futbol, gitar mükemmel gerçekten. Sabah kalkıp 2 saatlik bir bisiklet turu. Akşam 7 gibi arkadaşlarla ölümüne halı saha sonra gece serinliğinde gitar melodisi..
Gitara bulaşmayın hiç tavsiye etmem. Sonra müzik hocanızla her derste koro yapar ve dünyanın en sıkıcı parçalarını çalarsınız. Bisiklet ve halı sahaya katılıyorum.

Unity ogrenip yürüme oyunları yapıp para kazanmayı hedefliyorum mantıklı mı sizce?
Ne kadar kazanırsın bilemem fakat eğlenirsin muhtemelen.

Gitara bulaşmayın hiç tavsiye etmem. Sonra müzik hocanızla her derste koro yapar ve dünyanın en sıkıcı parçalarını çalarsınız. Bisiklet ve halı sahaya katılıyorum.
Evde rahat öğrenilir hocam inanın.6 senedir gitar çalıyorum 2 sene kursa gittim internettekilerin aynısını gösteriyorlar.Sadece parmaklarını yerleştirmede falan yardımcı oluyorlar.

Ne kadar kazanırsın bilemem fakat eğlenirsin muhtemelen.

Evde rahat öğrenilir hocam inanın.6 senedir gitar çalıyorum 2 sene kursa gittim internettekilerin aynısını gösteriyorlar.Sadece parmaklarını yerleştirmede falan yardımcı oluyorlar.
Yok ondan değil. Müzik dersini kimse dinlemeyince hoca oğlum bari sen gel şunu birlikte çalalım diyip sizi bırakmıyor. Birde samimi olunca 23 Nisana 9 şarkı ezberi kitlemesi de cabası. Birde gitar çok popüler artık kızlar etkilenmiyor o kadar.

Yok ondan değil. Müzik dersini kimse dinlemeyince hoca oğlum bari sen gel şunu birlikte çalalım deyip sizi bırakmıyor. Bir de samimi olunca 23 Nisana 9 şarkı ezberi kilitlemesi de cabası. Bir de gitar çok popüler artık kızlar etkilenmiyor o kadar.

O konuda haklısınız müzik hocası her hafta bana gitar çalmamı söylüyordu. Kızların etkilenmesi için değil de zevk için güzel bir hobi bayağı. Benim müzik tarzım bayağı değiştiği için elektroyu sattım, klasikte öyle kenarda yatıyor. 6-7 aydır dokunmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı