1Beyefendi
Centipat
Abi hiç ilgi çekici gelmiyorHot wheels koleksiyonu yapmaya başla.Kendi kendime rp yapıyorum cok eglenceli oluyabi hi
Abi hiç ilgi çekici gelmiyorHot wheels koleksiyonu yapmaya başla.Kendi kendime rp yapıyorum cok eglenceli oluyabi hi
Gün içerisinde spor yapıyorum. Yazılım öğreniyorum. Kitap okuyorum ama günün çoğu boş geçiyor. Sizce nasıl bir hobi bulmaliyim kendime? Daha 14 yaşındayım ve çalışma şansım yok. Ne yapmalıyım?
Abi hiç ilgi çekici gelmiyor
Bende yaptım bir hata başladım LoL'e. Sonuç LGS kazanamamak. Ama hangisi mutlu etti dersenizde tabii dershane çıkışı LoL'de agalarla akmak.
Gün içerisinde spor yapıyorum. Yazılım öğreniyorum. Kitap okuyorum ama günün çoğu boş geçiyor. Sizce nasıl bir hobi bulmaliyim kendime? Daha 14 yaşındayım ve çalışma şansım yok. Ne yapmalıyım?
PC oynamadığını, mobil oyun ve sosyal medya sevmediğini varsayarak satranç öğrenebilirsin. Bir süre sonra sıksa da en azından 1500 reytinge oynaması sarıyor. Dizi izleyebilirsin özellikle yabancı diziler hem daha iyi hem ingilizceni geliştirirsin. Breaking Bad, TWD vb. tavsiye ederim zaman geçirmek için.
Master mainim hocam.Para kazanabileceğin şeyler ile uğraş. Freelance çalış paranı kazan kimseye muhtaç olma havanı da atarsın
Shaco forever <31
Technopat'de gördüğüm en troll insan.Para kazanabileceğin şeyler ile uğraş. Freelance çalış paranı kazan kimseye muhtaç olma havanı da atarsın
Shaco forever <31
Valla öyle en son banlanana kadar Stockfish 16 kullandım. Kariyerimin son zamanları çok zevkliydi. Rubik küp falan alabilirsin o da 20 30 saniyeye falan inene kadar zevkli sonra sıkıyorSatranç puzzle gibi bir şey bir süreden sonra kafayı yiyorum bir günde 1000 rayting çıkıp geri 850'ye düşmüşlugum var.
Hocam ben 14 yaşında olup çalışma şansınızın olmadığını düşünmüyorum. Berber de çıraklık yapabilrsiniz. Fakat siz hobi istemişsiniz. Bence bir müzik aleti çalmayı öğrenin gitar falan olabilir cidden güzel bir şey. Onun dışında havalar sıcak fakat sabah 6-7 gibi kalkıp bisiklete çıkabilir siniz ben her gün sabah kalkıp yapıyorum ve güne çok iyi başlatıyor. Basketbol, futbol gibi oyunları oynayın öğrenin cidden faydası olur ve çok zevkli aktiviteler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.