14 yaş spora başlamak için erken mi?

ege.1245

Centipat
Merhaba abiler, 13.5 yaşındayım bu yaz 14 olunca spora başlamak istiyorum. Ancak bu yaş için sporun erken olduğunu söyleyenlerde var. Zaten hiçbir ekipmanım yok ve spor salonuna gitme imkanımda yok. Sadece evde ekipmansız spora başlamak istiyorum. Sizce başlamak için erken mi?

Ben Lise 1'de yani 14 yaşında başladım. Şınav ve mekik çekiyordum. Üniversite sınavı derken çok ara verdiğim de oldu. Şu an iyi ki yapmışım diyorum çünkü altyapı oluşturdu. Doğal olarak yapacaksan (aksini tavsiye etmem) ağrıdan anca haftada 1 ya da 2 kez spor yaparsın. Ayrıca doğal olarak yapınca gelişim çok uzun sürede gözle görülür hale geliyor. Abartmadan spor yapmanı tavsiye ederim. Beslenmen iyi değilse tavsiye etmem.

Ben Lise 1'de yani 14 yaşında başladım. Şınav ve mekik çekiyordum. Üniversite sınavı derken çok ara verdiğim de oldu. Şu an iyi ki yapmışım diyorum çünkü altyapı oluşturdu. Doğal olarak yapacaksan (aksini tavsiye etmem) ağrıdan anca haftada 1 ya da 2 kez spor yaparsın. Ayrıca doğal olarak yapınca gelişim çok uzun sürede gözle görülür hale geliyor. Abartmadan spor yapmanı tavsiye ederim. Beslenmen iyi değilse tavsiye etmem.

Reis beslenme derken çikolata, şekerli içecekler vb. yememek yeterli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı