14 yaşında 1,64 boy normal mi?

Kilonuz yaşınız için biraz fazla düşük. Çocuk hastalıklarından randevu alıp bi' kan verin, değerlerinize bakılsın. Ek olarak düzgün bir beslenme programı ile spora başlamanız şart. Boyunuza da genel yaşantınıza da olumlu etki edecektir.

İşte beslenmem çok kötü. Gece 5'lerde uyuyorum. Bu yüzden 1, 60'larda kalmaktan korkuyorum.

Protein olarak her gün ton balığı yiyorum. Fakat çok kola içiyorum.

Bu şekilde devam edersen (çok iyi bir genetiğe sahip olmadığın sürece) düzgün bir boy uzaması beklememelisin.

Kilonuz yaşınız için biraz fazla düşük. Çocuk hastalıklarından randevu alıp bi' kan verin, değerlerinize bakılsın. Ek olarak düzgün bir beslenme programı ile spora başlamanız şart. Boyunuza da genel yaşantınıza da olumlu etki edecektir.

Bu şekilde devam edersen (çok iyi bir genetiğe sahip olmadığın sürece) düzgün bir boy uzaması beklememelisin.
Normal bence hocam. Sınıftakiler de benimki kadar zaten.

Kadınlarda ve erkeklerde boy atma yaşı fark ediyor. Fakat bir insan ortalama 20 ila 21 yaşına kadar boy atıyor çok 18 yaşına kadar gözle görülecek seviyeye kadar atarken. 20-21 arasında ise daha az.

Annen Baba'nın boyu kaç? Boyda genetik çok önemli.
Onlar da bu boy civarındalar.

Birkaç seneye boy attıktan sonra da 1,80 olsam yeter diyeceksin. Boyu bu yaşta bu kadar kafaya takma, standart bir genetiğe sahipsen ve biraz sağlıklı beslenmeye başlayıp uyku düzenine dikkat edersen dediğin boyu rahat rahat geçeceksin zaten.
Hocam genelde ton balığı yiyorum. Hocam erken uyusam uykuya dalamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı