14 yaşında 1.70cm boy nasıl?

americium

Hectopat
Daha fazla  
14 yaşımda 1.70cm boy nasıl? Arkadaşlarım 163-164cm falan. Gece 12 civarında yatıyorum ve fazla zararlı şey yemiyorum genelde sağlıklı besleniyorum okul kantiniden falan çok nadir yiyorum. Sizce boyum kaç olur? Bu arada annem 164, babam 175cm. Ama abim 186.

O civarlardayım, çevremdeki devleri saymazsam gayet normal. 176'ya kadar falan yolun var daha.

Şu an 9. sınıf olmalisin dostum yanılmıyorsam. Ben de senin gibiydim şuan 11. Sınıfım boyum 187. Benimki genetik ama. Eğer hızlı uzamak istersen her sabah kesinlikle canin aciyana kadar 10 saniye gerin.

Şu an 9. sınıf olmalisin dostum yanılmıyorsam. Ben de senin gibiydim şu an 11. Sınıfım boyum 187. Benimki genetik ama. Eğer hızlı uzamak istersen her sabah kesinlikle canin aciyana kadar 10 saniye gerin.

8. sınıf büyük ihtimalle hocam. Lisede çok takılmaz böyle şeyler kafaya.

Yaş 13 1.72 boyundayım yani bunun daha geleceği var mı? Bilmem. Belki bu boyda kalırız.

uyku önemli ben o yaşlarda hiç yatmıyordum anca sabah ezanına doğru 1 saat yatıp okulda da devap ediyordum yatmaya boyum fazla uzamadı 172- idi 175 oldu kardeşim 14 yaşında o benden uzun düzenli olarak 11:30 12:00 arası yatıyor 179 180i zorluyor baba 176 anne 165 süt içip erken saatle yatarsan uzarsın ben zamanında bilgisayar başında daha fazla zaman geçirmek istediğim için böyle bir salaklık yaptım belki düzenli süt içip düzenli uykumu alsaydım boyum biraz daha uzardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…