14 yaşında 1.72 boy normal mi?

Oho daha yeni başlamışsın. Tabi genetiğine de bağlı ancak bu yaşta ağırlık kaldırmaya başlamazsan boyun uzamaya devam edecektir.

Boy'un gayet normal. Ben orta okuldayken çok hormonluydum. 7'nci sınıfa giderken 1.80 boyum vardı. Ve o ara sigaraya başladım şuan 22 yaşındayım ve boy'um 1.90. Sigara içmeseydim zaten basketciydim A - Takımdaydım. Sigara yüzünden bıraktım dediğim gibi içmeseydim şuan boy'um benim. 1.95 - 2,0 olurdu ama yapacak bir şey yok artık. Bol bol ballı süt, fındık yemeni öneririm. Ses tellerin için ve biraz daha boy uzaması için (Ballı süt ve fındığın yanına sabahları) 1 Bardağa çiğ yumurtayı kırıp karıştırıp içmeni öneririm. Hem ses tellerine hemde boy'a faydası oluyor ve bu boy uzamasında 21 - 22 yaş sınırı diye bir şey yoktur. Boy'unuz 27 yaşına kadar uzar. Bunu siz farketmezsiniz.

genetikle alakalı. 12 yaşında 1.80 1.85 çocuklar da görüyorum haftada 3 4 gün bence boyunu değerlendirmeye bak

merhaba
14.5 yaşındayım boyum 173 sizce 180 olurmuyum yada ne kadar uzarım
7 senedir basket oynuyorum 4senedri lisanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…