14 yaşında 20.000 TL nerede kazanılabilir?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Nerede çalışabilirim? Bilgisayarıma yeni ekipmanlar alacağım toplamı 20.000₺ tutuyor. Kısmen açığa geçeceğim yani zamanımda boş.

Sanayide Çalışarak Benim En Yakın Arkadaşım Çalışıyor Ve 3 cg motoru alabilecek paraya sahip ama yaptığın işini hakkını vereceksin.

Nerede çalışabilirim? Bilgisayarıma yeni ekipmanlar alacağım toplamı 20.000₺ tutuyor. Kısmen açığa geçeceğim yani zamanımda boş.

Neden ailene aldırmak istemiyorsun? Sadece merakımdan sordum daha yaşın küçük olduğu için soruyorum 16-17 olsan neyse de. Bir Garson'da veya sanayide çalışabilirsin.

Sanayide Çalışarak Benim En Yakın Arkadaşım Çalışıyor Ve 3 cg motoru alabilecek paraya sahip ama yaptığın işini hakkını vereceksin.

En yakın arkadaşınız muhtemelen birkaç yıldır çalışıyordur maaşı yükseltilmiştir. Yeni başlayanlara asgari hatta bazen daha düşüğünü veriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
En yakın arkadaşınız muhtemelen birkaç yıldır çalışıyordur maaşı yükseltilmiştir. Yeni başlayanlara asgari hatta bazen daha düşüğünü veriyorlar.
9 ay bende gidmeyi düşünüyorum

16 yaşından sonra motor ehliyeti alarak kurye olmak çok mantıklı fakat kurumsal yerler +18 yaş sınırı ister kurumsal olmayan lokantalar fırınlarda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…