14 yaşında boyum daha uzar mı?

Ben de 14 yaşındayım 183'üm ayak numaram 44 senin ki iyi

Senin daha gelişme çağın hocam merak etme 1.80'leri görürsün. Benim yaş 21 olucak 1 ay sonra gelişmem durdu.
Hocam ama hiç gelişme çağındaymışım gibi görünmüyor valla, 16 yaşına girdiğimden beri boyum anca 1 cm falan uzamıştır, daha da uzayacağımı düşünmüyorum açıkçası.

Bende çocukken haftada 2 3 kutu süt içiyordum büyük olanlardan, böyle oldum ama kilomda da bir artışa sebep olduğunu düşünüyorum o yüzden fazla abartma

Hocam kaç oldunuz?

Hocam daha 3 ay oldu ve 1-2 santimetre uzandım denebilir. Yani şu an 179 ya da 180 olabilirim. Tabii bu kadar minimal oranlar metreden metreye bile değişebiliyor en iyisi 6 ayda bir ya da 1 yılda bir olan değişimlere bakmak.

Konuyu acali tam 1 yıl olmuş. 1 yılda 2 santimetre kadar uzadim ve uzamam bayağı yavaşladı. Tahminimce 180 olur kalırım daha uzamam gibi. Kaderde bu varmış yapacak bir şey yok.

Konuyu acali tam 1 yıl olmuş. 1 yılda 2 santimetre kadar uzadim ve uzamam bayağı yavaşladı. Tahminimce 180 olur kalırım daha uzamam gibi. Kaderde bu varmış yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
şu an tahminen 190 cm boyun var eğer verdiğin genetik oranları doğru ise. Abin 190 olup senin 180 kalman olası değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…