14 yaşında garsonluk yapılabilir mi?

Hocam benim sana önerim sanayiye git köpek gibi çalıştırırlar ama parasınıda verirler.

Veya dil falan biliyorsan yazın rehberlik yapabilirsin turistlere.

Değil mi bence de 14 yaşında ki çocuk binsin motora gitsin bir yere girip 6 ay komada kalıp ölsün aynen.

En basit yeteneklerden birisi bana göre, 50CC'lik motoru bizim burada 7 8 yaşında çocuklar sürüyor ki çoğu yerde (-18 yaş mekanından bahsediyorum) en fazla 50CC motor kullanılır.

14 yaşında motor zor sanki. Ehliyeti bile olmayacak. Hani küçük yerlerde sıkıntı olmaz belki de o da kesin değil zaten.

Hocam benim bildiğim yani ben yaparken öyleydi. 50CC sürüyorsun en fazla, trafik polisine falan takılmamak için. Genelde de şöyle oluyor o işletmenin sahibi yüksek ihtimalle trafiklerle arası iyidir.

18 yaş altı çocuklar çalışmamalı duyarını ülkemizde bir kenara bırakmamız lazım asgari ücretin 2 katını alan bir ailede bile çocuğun çalışması gerekebilir o yaşta sanayi dışında bir yerde çok para vermezler 16 17 yaşında kuryelik garsonluk yaparsan daha çok kazanırsın arkadaşım 15 yaşında börekçide çalıştı 3 ay sadece 6K verdiler.

En basit yeteneklerden birisi bana göre, 50CC'lik motoru bizim burada 7 8 yaşında çocuklar sürüyor ki çoğu yerde (-18 yaş mekanından bahsediyorum) en fazla 50CC motor kullanılır.

Hocam benim bildiğim yani ben yaparken öyleydi. 50CC sürüyorsun en fazla, trafik polisine falan takılmamak için. Genelde de şöyle oluyor o işletmenin sahibi yüksek ihtimalle trafiklerle arası iyidir.

İstediğin kadar 50CC sur 14 yasında kı cocuga motorlu araç verilmez o dikkat etse karşısında ki etmez illa bir şey olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı