woxic Yoctopat Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:44 #11 Gamer_2572 dedi: Paycell. Ayrıca Epic Games'da kullanıyorsanız 500 TL'ye 100 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere 200 TL hediye veriyor. Ayrıca Turkcelliyseniz daha çok kampanyalardan yararlanabilirsiniz.(Şok marketten alabilirsiniz) Ayrıca Nays da iyi. Genişletmek için tıkla... Burada bulabildiğim tüm şokları gezdim Paycell falan bulamadım Tosla'da var dedi bazıları baktım oda yoktu
Gamer_2572 dedi: Paycell. Ayrıca Epic Games'da kullanıyorsanız 500 TL'ye 100 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere 200 TL hediye veriyor. Ayrıca Turkcelliyseniz daha çok kampanyalardan yararlanabilirsiniz.(Şok marketten alabilirsiniz) Ayrıca Nays da iyi. Genişletmek için tıkla... Burada bulabildiğim tüm şokları gezdim Paycell falan bulamadım Tosla'da var dedi bazıları baktım oda yoktu
Gamer_2572 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 979 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Bugün 16:45 #12 Geçen bende paycell alıcaktım şok a gittim haftada sadece 1 kere geliyor dedi. Yani hemen bitiyormuş öyle dediler. Geldiği günü sorun.
Geçen bende paycell alıcaktım şok a gittim haftada sadece 1 kere geliyor dedi. Yani hemen bitiyormuş öyle dediler. Geldiği günü sorun.
woxic Yoctopat Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:47 #13 Gamer_2572 dedi: Geçen bende Paycell alacaktım şok a gittim haftada sadece 1 kere geliyor dedi. Yani hemen bitiyormuş öyle dediler. Geldiği günü sorun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Gamer_2572 dedi: Geçen bende Paycell alacaktım şok a gittim haftada sadece 1 kere geliyor dedi. Yani hemen bitiyormuş öyle dediler. Geldiği günü sorun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.