huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Almayı düşünüyorum, jiletten başka bir alternatifim yok. Kesersem daha çok çıkar mı?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 24 Mayıs 2024 #2 Ciksa bile alman lazim.
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 Kılı kesersen daha çok çıkmaz öyle bir olay yok ama yerinde olsam jiletle almazdım kararma yapabiliyor hoş durmuyor. Makineyle al.
Kılı kesersen daha çok çıkmaz öyle bir olay yok ama yerinde olsam jiletle almazdım kararma yapabiliyor hoş durmuyor. Makineyle al.
huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Caped dedi: Kılı kesersen daha çok çıkmaz öyle bir olay yok ama yerinde olsam jiletle almazdım kararma yapabiliyor hoş durmuyor. Makineyle al. Genişletmek için tıkla... Hocam makinem yok.
Caped dedi: Kılı kesersen daha çok çıkmaz öyle bir olay yok ama yerinde olsam jiletle almazdım kararma yapabiliyor hoş durmuyor. Makineyle al. Genişletmek için tıkla... Hocam makinem yok.
NDNGSELIM Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #5 al ergenliğe girdiysen zaten alman gerek illa alıcaksın zaten yaş ilerleyince
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 24 Mayıs 2024 #6 Al, inanılmaz kötü koku yapar. Aldıktan sonra pudra dökmezsen yanarsın, pudra dök ama aldıktan sonra.
Al, inanılmaz kötü koku yapar. Aldıktan sonra pudra dökmezsen yanarsın, pudra dök ama aldıktan sonra.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 24 Mayıs 2024 #7 huserc dedi: Almayı düşünüyorum, jiletten başka bir alternatifim yok. Kesersem daha çok çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Jiletle al sorun olmayacağını düşünüyorum.
huserc dedi: Almayı düşünüyorum, jiletten başka bir alternatifim yok. Kesersem daha çok çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Jiletle al sorun olmayacağını düşünüyorum.
huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #8 714816 dedi: Al, inanılmaz kötü koku yapar. Aldıktan sonra pudra dökmezsen yanarsın, pudra dök ama aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Pudra koymazsam ne olur ki evde pudra yok.
714816 dedi: Al, inanılmaz kötü koku yapar. Aldıktan sonra pudra dökmezsen yanarsın, pudra dök ama aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Pudra koymazsam ne olur ki evde pudra yok.
NDNGSELIM Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #9 huserc dedi: Pudra koymazsam ne olur ki evde pudra yok. Genişletmek için tıkla... Önemi yok yansın erkek adamsın ölmezsin her tıraşta da yanmazsın fazla aşındırırsan yanar pudraya da gerek yok herkes pudramı kullanıyor.
huserc dedi: Pudra koymazsam ne olur ki evde pudra yok. Genişletmek için tıkla... Önemi yok yansın erkek adamsın ölmezsin her tıraşta da yanmazsın fazla aşındırırsan yanar pudraya da gerek yok herkes pudramı kullanıyor.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 24 Mayıs 2024 #10 huserc dedi: Pudra koymazsam ne olur ki evde pudra yok. Genişletmek için tıkla... Pudra dökmezsen yanma hissi gelir, krem falanda sürebilirsin diye düşünüyorum. Cildini tahriş etmeyecek bir şey olsa yeter. Hiç bir şey yoksa ya kollarını havada tut, ya da araya kağıt falan koy. Amaç koltuk altının kapanmaması.
huserc dedi: Pudra koymazsam ne olur ki evde pudra yok. Genişletmek için tıkla... Pudra dökmezsen yanma hissi gelir, krem falanda sürebilirsin diye düşünüyorum. Cildini tahriş etmeyecek bir şey olsa yeter. Hiç bir şey yoksa ya kollarını havada tut, ya da araya kağıt falan koy. Amaç koltuk altının kapanmaması.