Hocam kusura bakmayın ama arkadaş haklı. Bu forumun üyeleri genel olarak teknolojiye odaklı.
Kimse sizin yaşınıza VB. bakmamış. Sadece demişler ki: bizim önerebileceğimiz şeyler klasik şeyler. Aile üyelerinin boyu kısaysa sizin de kısa olabilir.
Kardeşim 14 yaşına göre bu boy normal olabilir çünkü. Bak ben 14 yaşındayken 168 idim. Ama bu kişiden kişiye göre değişir. Senin şu anda boyunu yargılaman saçma."Daha 14 yaşındasın bu neyin acelesi onu da anlamak güç." kesinlikle yaşıma bakmamış.
Peki.Boş konu.
Kardeşim 14 yaşına göre bu boy normal olabilir çünkü. Bak ben 14 yaşındayken 168 idim. Ama bu kişiden kişiye göre değişir. Senin şu anda boyunu yargılaman saçma.
Süt iç, tavuk ye, balık ye, muz ye, döner ye, iskender ye, ayran iç, kola iç, baklava ye, hepsini ye.
Kardeşim boy yaşla ve genetikle alakalıdır. Mesela senin bu konuyu 16-17 yaşlarında açman gerekir. Çünkü bu yaşlarda boy sürekli değişir.Dostum ben konuda boyumu yargılamamın saçma olup olmasını sormadım. Konuyu kontrol etmeni şiddetle öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.