14 yaşında nasıl para kazanılabilir?

Nasıl para kazanabilirim? Bilgisayardan az çok anlarım onun haricinde çalışabileceğim yerler nelerdir?

ManAv çıraklıgı,garsonluk,berber,kafe,babanın yanında iş alarak, inşaat vb. Ama eğer köye falan gittiyseniz g.o.
Köyde daha fazla para var kardeşim

Bir samsunlu olarak söyleyeyim çiftçiye veya böyle emekçiye vs. devlet pek destek vermiyor

Babanın yanında çalışabilirsin 14 yaşındaysan bir berber çırağı vs olsan senin için daha iyi

Hariç demişsin fakat internet kafelerde çalışmayı deneyebilirsin felaket para kaldırıyorlar hem de. Eğer büyük ildeysen parça sök tak işi yaparsın format falan atarsın bilmeyen insanlara.

Mantıklı gibi velim izin verirse neden olmasın bir de internet kafe bulmam lazım format bilgisayar donanımlarını takmak vs biliyorum.

Benim gibi berber çırağı olmak👍

Babam kuaför ve bende arada yardıma giderdim gerçekten güzel iş.

Olur tabii inşaata gördüğün o adamların arasında 16'sında olanın 20kg moloz kaldırdığını bilmiyor musun eğer parayi kafaya taktiysa ve restoranda sezon sonu paranı al muamelesi yapılmasıni istemiyorsa gider.

Hiç önermem inşaatı çok uğraştırıcı ve yorucu.

Mantıklı gibi velim izin verirse neden olmasın bir de internet kafe bulmam lazım format bilgisayar donanımlarını takmak vs biliyorum.
İnternet kafe olmaz bilgisayarcıya gidersin ama önermiyorum.Genelde çok kazık satıyorlar tek formata 200 lira istedi geçen adam.Açgözlülüklerinden kârın kalmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı