Ne gibi?
Bunu yapabilirim. Fikir için teşekkürler.Pubg, Valorant gibi popüler oyunlarda acil satılık fırsat hesabı aldıktan sonra kar ekleyip satabilirsiniz. 100₺ gibi bir bütçeyle başlamanız bile yeterli olacaktır. Önemli olan doğru zamanda doğru hamleleri yapmak.
Değil dostum. Uyku düzenini allak bullak edip 7/24 yorgun bırakıyor. Çok saat çalışma karşılığı ucuza çocuk işçi arıyor hepsi zaten, parasına ne kadar değer, tartışılır.Yazın düğün salonlarında çalış. Zorlayıcı ama parası iyi.
Zaten günün 2-4 saati uyuyorum. 3000 TL toplayıp bırakacağım zaten.Değil dostum. Uyku düzenini allak bullak edip 7/24 yorgun bırakıyor. Çok saat çalışma karşılığı ucuza çocuk işçi arıyor hepsi zaten, parasına ne kadar değer, tartışılır.
PUBG, Valorant gibi popüler oyunlarda acil satılık fırsat hesabı aldıktan sonra kar ekleyip satabilirsiniz. 100₺ gibi bir bütçeyle başlamanız bile yeterli olacaktır. Önemli olan doğru zamanda doğru hamleleri yapmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.