Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #11 Okula gitmiyor musun? Eylülden sonra nasıl çalışacaksın.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 6 Ağustos 2022 #12 Belki aradığın cevap bu değil ama söylemek istiyorum. Daha 14 yaşındasın ve bence ailenden para alma konusunda çekinmemen gerekir. Sen bu yaşlarının keyfini çıkart. Para kazanman gerektiğinde baban zaten senin kulağını çınlatır bu konu hakkında.
Belki aradığın cevap bu değil ama söylemek istiyorum. Daha 14 yaşındasın ve bence ailenden para alma konusunda çekinmemen gerekir. Sen bu yaşlarının keyfini çıkart. Para kazanman gerektiğinde baban zaten senin kulağını çınlatır bu konu hakkında.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #13 En basiti garsonluk ama çalışma koşulları insanı mental ve fiziksel olarak bayağı yoruyor.
YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 6 Ağustos 2022 #14 AnanasliTost dedi: Ailene söyle akrabalarına yardım et onlardan para kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarla sıkıntılarımız var onlarla görüşmüyoruz Myk61 dedi: Kişisel verileri çalınır diye. Dostum 14 yaşında para kazanılmaz para yenilir ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve benzeri PC parçalarını yenilemek istiyorum o zaman çok fazla para gidiyor. En azından bunları kendimalabilmek istiyorum. Emir3635_ dedi: Okula gitmiyor musun? Eylül'den sonra nasıl çalışacaksın. Genişletmek için tıkla... Gidiyorum hocam şu 1 ay bile çalısam yeterlidir. Corion dedi: Eğer Photoshop video editleme vs yeteneğin falan varsa insanlara para karşılığı logo tasarım video düzenlemesi falan yapabilirsin. Your Access To This Website Has Been Blocked Something in your behavior has triggered our protection systems - we apologise for any inconvenience this process may have caused. www.fiverr.com Genişletmek için tıkla... Hocam giriş seviye Premiere Pro bilgim var 4 senelikte telefondan kinemaster capcut gibi uygulamalarda bilgim var. Son düzenleme: 6 Ağustos 2022
AnanasliTost dedi: Ailene söyle akrabalarına yardım et onlardan para kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarla sıkıntılarımız var onlarla görüşmüyoruz Myk61 dedi: Kişisel verileri çalınır diye. Dostum 14 yaşında para kazanılmaz para yenilir ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve benzeri PC parçalarını yenilemek istiyorum o zaman çok fazla para gidiyor. En azından bunları kendimalabilmek istiyorum. Emir3635_ dedi: Okula gitmiyor musun? Eylül'den sonra nasıl çalışacaksın. Genişletmek için tıkla... Gidiyorum hocam şu 1 ay bile çalısam yeterlidir. Corion dedi: Eğer Photoshop video editleme vs yeteneğin falan varsa insanlara para karşılığı logo tasarım video düzenlemesi falan yapabilirsin. Your Access To This Website Has Been Blocked Something in your behavior has triggered our protection systems - we apologise for any inconvenience this process may have caused. www.fiverr.com Genişletmek için tıkla... Hocam giriş seviye Premiere Pro bilgim var 4 senelikte telefondan kinemaster capcut gibi uygulamalarda bilgim var.