GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 27 Nisan 2024 #21 Yanlış çekiyor olabilirsin veya sağlıklı olmayabilirsin. Senin yaşında sağlıklı birinin en az 15 şınav çekmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yanlış çekiyor olabilirsin veya sağlıklı olmayabilirsin. Senin yaşında sağlıklı birinin en az 15 şınav çekmesi gerektiğini düşünüyorum.
APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 266 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #22 GerginGörünüşlüAdam dedi: Yanlış çekiyor olabilirsin veya sağlıklı olmayabilirsin. Senin yaşında sağlıklı birinin en az 15 şınav çekmesi gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede. Mesela kardeşim 11 yaşında kilosu boyu normal rahat 10 çekiyor. Ben 21 yaşındayım 35 çekiyorum mesela. 25 ten sonra zorlanıyorum. APK DAYI dedi: Bencede. Mesela kardeşim 11 yaşında kilosu boyu normal rahat 10 çekiyor. Ben 21 yaşındayım 35 çekiyorum mesela. 25 ten sonra zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oda kilomdan Sağlıklı beslenmen lazım. Yumruklarınla çekmeyi dene. Ya da dizlerinde deneyebilirsin. Çekemiyorum diyorsan duvarda çek.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Yanlış çekiyor olabilirsin veya sağlıklı olmayabilirsin. Senin yaşında sağlıklı birinin en az 15 şınav çekmesi gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede. Mesela kardeşim 11 yaşında kilosu boyu normal rahat 10 çekiyor. Ben 21 yaşındayım 35 çekiyorum mesela. 25 ten sonra zorlanıyorum. APK DAYI dedi: Bencede. Mesela kardeşim 11 yaşında kilosu boyu normal rahat 10 çekiyor. Ben 21 yaşındayım 35 çekiyorum mesela. 25 ten sonra zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oda kilomdan Sağlıklı beslenmen lazım. Yumruklarınla çekmeyi dene. Ya da dizlerinde deneyebilirsin. Çekemiyorum diyorsan duvarda çek.
AyhanTheAlwaysJunior Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Şirket ne verirse. Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 29 Nisan 2024 #23 Aezakmi38 dedi: 14 yaşındayım. Gücüm, kuvvetim yerinde ama şınav çekemiyorum. Diğer vücut ağırlığıyla yapılan hareketlerde sorun yok ama şınav çekemiyorum. 8 tane zar zor çekiyorum. Ne yapmam lazım? 14 yaşında kaç şınav çekmeliyim? Genişletmek için tıkla... 13 yaşımdayken 3-4 tane zor çekiyordum 15 yaşıma geldiğimde 80 in üstünde çekiyordum. Bu iş süreç işi, çalışmaya devam et.
Aezakmi38 dedi: 14 yaşındayım. Gücüm, kuvvetim yerinde ama şınav çekemiyorum. Diğer vücut ağırlığıyla yapılan hareketlerde sorun yok ama şınav çekemiyorum. 8 tane zar zor çekiyorum. Ne yapmam lazım? 14 yaşında kaç şınav çekmeliyim? Genişletmek için tıkla... 13 yaşımdayken 3-4 tane zor çekiyordum 15 yaşıma geldiğimde 80 in üstünde çekiyordum. Bu iş süreç işi, çalışmaya devam et.