14 yaşında vücut geliştirme

AtomPatates0727

Femtopat
Daha fazla  
14 yaşındayım. Boy 165. kilom 54. boyum kısa sanırım. Vücudumu iyi bir şekile sokmak istiyorum. Neler yapabilirim? Sadece kas geliştirmek istiyorum yanlış anlamayın boş tartışma çıkmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 yaşındayım. Boy 165. kilom 54. boyum kısa sanırım. Vücudumu iyi bir şekile sokmak istiyorum. Neler yapabilirim? Sadece kas geliştirmek istiyorum yanlış anlamayın boş tartışma çıkmasın.

Street workout çalışabilirsin, onun dışında atletizim ile ilgilenebilirsin, evde şınav mekik çekebilirsin ama fitness maalesef olmaz.

Çok ağır spor yapma. Ayrıca göğüs ve kol çalış sadece. Üzerine ağırlık bindirmemeye özen göster. Sadece çalıştıracağın kası çalıştıracak hareketler yap. Boyun çok iyi değil. Biraz daha uzamayı bekle. Eğer beklemeden yapmak istiyorsan dediklerimi yap.

Çok ağır spor yapma. Ayrıca göğüs ve kol çalış sadece. Üzerine ağırlık bindirmemeye özen göster. Sadece çalıştıracağın kası çalıştıracak hareketler yap. Boyun çok iyi değil. Biraz daha uzamayı bekle. Eğer beklemeden yapmak istiyorsan dediklerimi yap.

Hocam bu ne biçim tavsiye? Çocuğu garip bir şekile sokucaksın. Ağırlık altına girmemesi lazım.

Hocam bu ne biçim tavsiye? Çocuğu garip bir şekile sokucaksın. Ağırlık altına girmemesi lazım.
Zaten ağırlık altına girmesin diye söyledim. Zaten şu anlık vücut geliştirmemesi daha iyi. İlla vücut yapmak istiyorsa üzerine ağırlık gelmeyecek hareketler yapması için bir iki örnek sadece.

Kardeşim bunu sorman bile mükemmel ben 20 yaşımda başladım şimdi diyorum ki keşke 15 de başlasaydım. Bence kesinlikle başlamalısın saçma sapan yorumlara aldanma boy uzamana falan kötü bir etkisi asla olmaz bu yaşta başlarsan ve çok iyi beslenirsen iyi yerlere gelirsin bunu sadace vücut geliştirme olarak anlama her türlü sporuda yapabilirsin. 14 de başlaman çok iyi olur 17 18 yaşına geldin mi iyi bir fizik harika bir vücut elde edersin bu da hayatına öz güvenine çok etkisi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı