14 Yaşındaki Suriyeli Muhammed 12 Yaşındaki Samet'i Boğazını Sıkarak Öldürdü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım hiç suçlu değiller, sadece arada sırada bana bıçak sallayıp tehdit ediyorlar. Ne olacak din kardeşiyiz zaten. Kafa falan kesecekmiş öyle diyor.
 
İstanbulda yaşayan bilir, Pencereyi ne zaman açsam, sokaktan geçen 100 kişiden 70'i ar*p, sürekli Eğüvelhevelölkelümelü diye bağıra bağıra konuşan arapların sesini duyuyorum.
 
İnsan haklarını hiçe sayıyorsunuz sizin görüşlerinizi desteklemem Arap olduğum anlamına gelmez.

Sen ne insan hakkından bahsediyorsun insan haklarında milleti öldürmek gibi bir şey mi yazıyor madem insan hakları o zaman gitsinler kendi ülkelerinde kullansınlar.
 
Ümit Özdağ: Önceki gün 12 yaşındaki Samet, okulda bir Suriyeli öğrenci tarafından öldürüldü. Arkadaşları "Suriyeli Muhammed dövdü" dedi. Okul idaresi "kamera kayıtlarını inceledik, kavga yok" dedi. Bugün ise 14 yaşındaki Suriyeli katil tutuklandı. Çocuklarımız da ülkemiz de güvende değil!

Kaynak
Kendi dengi ile kavga etsin korkmasın kendinde 2 yaş küçük çoçuğa omuz atıp dövmek seni havalı yada pöpüler etmez hele bide süriyeliysen sen dahada nefret etmelerini deşvik eder .

Mültecileri ülkeye aldık
Taciz,tecavüz,cinsel saldırı,istismar,öldürme,dövme,kasp etme,hırsızlık vb... işler yapıyorlar şöyle dışarı çıkıp yeter ....... diyesim var bıktık her haberde yabancı uyruklular bunu yaptı şunu yaptı .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı