14 yaşından sonra boy uzar mı?

• Konuyu başlatan iquilxz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 514
Her şey genetiğine bağlı, ekstra olarak yapabileceğin tek şey sadece düzenli D vitamini alırsan, haftada 2 kere falan, etkisini görebilirsin diye düşünüyorum.

14 yaşından sonra boy her türlü uzar, ayrıca emin ol 14 için ideal boydasın. 1.85 falan 14 yaş için fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 yaşına kadar yolun var. Genelde 17'den sonra durur ama 20'ye kadar uzayan çok insan gördüm.
Ben buna katılıyorum 16-17 den sonra çok uzamazsın dediler hala uzuyorum. YAŞ 18 ve uzayacağımı büyüdüğümü hissediyorum.

14 yaşından sonra boy her türlü uzar, ayrıca emin ol 14 için ideal boydasın. 1.85 falan 14 yaş için fazla.
Hocam şimdiki çocuklar çok farklı geliyor, ben 2007 liyim. 2011 2012 li çocuklar benden büyük duruyor.

Ben 14 yaşındayım, ani uzama atakları geçirip 1 ayda 2-4 cm uzuyorum şuan boyum 1.73. Bütün vitaminlerim eksik.

Uzarsın fakat normal olarak 3-4 cm uzarsın. Biraz da şans işiyle 5-6 olur. Fakat bunların hepsi gözlem ve şans işi. Genetiğinde neyse o da olur.

Uzarsın fakat normal olarak 3-4 cm uzarsın. Biraz da şans işiyle 5-6 olur. Fakat bunların hepsi gözlem ve şans işi. Genetiğinde neyse o da olur.

Dostum selam, yanlışın var. Bu arkadaş sprint ve yüzmeye giderse sakatat üstüne çiğ süt tüketirse 2 metreyi bile bulur.

Merhaba, sana da aynı cevabı vereyim. Bilmiyorum Türk kaynaklarını okuyup mu bu yorumu attın ama sprint atıp yüzme yaparsan üstüne bir de günde 2 saat güneşlenip bir de hayvansal beslenirsen 2'den aşağı olmaz boyun haberin olsun.

Ben 14 yaşındayım, ani uzama atakları geçirip 1 ayda 2-4 cm uzuyorum şu an boyum 1.73. Bütün vitaminlerim eksik.

Dostum merhaba. Kesinlikle sprint at. Her sabah her akşam sakatat tüket. Dövüş sporlarıyla ilgilen. Genetik diye bir şey yok, kısıtlanmazsın. Babam 1.70, annem 1.56. Kortizolü azalt ve bol bol süt iç, kasaptan al.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı