14 yaşından sonra boy uzar mı?

• Konuyu başlatan iquilxz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 512
Dostum selam yanlışın var bu arkadaş sprint ve yüzmeye giderse sakatat üstüne çip süt tüketirse 2 metreyi bile bulur.

Merhaba sana da aynı cevabı vereyim bilmiyorum Türk kaynaklarını okuyup mu bu yorumu attın ama sprint atıp yüzme yaparsan üstüne bir de günde 2 saat güneşlenip bir de hayvansal beslenirsen 2'den aşağı olmaz boyun haberin olsun.

Dostum merhaba kesinlikle sprint at her sabah her akşam sakatat tüket dövüş sporlarıyla ilgilen genetik diye bir şey yok kısıtlanmazsın babam 170 annem 156 kortizolü azalt ve bol bol süt iç kasaptan al.

Sprint veya yüzme boy uzatmaz. Güneşlenme mevzusu da tamamen D vitaminiyle alakalı onun da tavsiyesini üstte verdim. Et süt yemek zaten sağlıklı beslenmek demek. İyi beslenince vücut gelişiyor ama sonuçta boyun genetiğin nereye kadar izin veriyorsa oraya kadar gider.
“Bunları yaparsan 2 metre olursun” bayağı sallamaydı yani.

Tabi tabi dövüş sporlarıyla ilgilen. Adamlara yumruk sallamak senin boyunu 2 metre yapacak.

Sprint veya yüzme boy uzatmaz. Güneşlenme mevzusu da tamamen D vitaminiyle alakalı onun da tavsiyesini üstte verdim. Et süt yemek zaten sağlıklı beslenmek demek. İyi beslenince vücut gelişiyor ama sonuçta boyun genetiğin nereye kadar izin veriyorsa oraya kadar gider.

Komiksin dost sprint ve yüzme boyu arşa çıkarır hiç Wolf yasası ya da mikro kırık ya da igf duymadın sanırım bunları araştır sonra bana yorum yap.

Tabii tabii dövüş sporlarıyla ilgilen. Adamlara yumruk sallamak senin boyunu 2 metre yapacak.

Emin olabilirsin. Kemiğe alınan hasar et ve süt takviyesiyle eğer plaklar kapanmadıysa enine de boyuna büyür.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 yaşındayım, boyum 172 ama bana kısa geliyor. 182-185 falan olmak istiyorum. Daha uzar mıyım? Nasıl uzayabilirim?
Boy uzaması öyle hareketler yapıpda uzamakla olmuyor. Boy gene bağlı. Ayrıca ben 14 yaşında 1.82 civarıydım ve emin ol güzel bir duygu değil insanlar beni boyum yüzünden 17-18 yaşında zannediyordu ve çok dikkat çekiyordum bu bazen rahatsızca olabiliyordu.

Ha şunu yapabilirsin ben küçükken hep yatmadan önce süt içer peynir yerdim bunun bir faydası olduğunu düşünüyorum. Ama bir yılda 1.80 falan olmayı bekleme böyle hayal satanlarıda ciddiye alma :D

Komiksin dost sprint ve yüzme boyu arşa çıkarır hiç Wolf yasası ya da mikro kırık ya da igf duymadın sanırım bunları araştır sonra bana yorum yap.

Emin olabilirsin kemiğe alınan hasar et ve süt takviyesiyle eğer plaklar kapanmadıysa enine de boyuna büyür.

Hala bana D diyorsun D3k2'den bahsetsene az.

Bana bir tane örnek birey gösterir misin şunları uygulayıp 10 santim 15 santim uzayan.

Boy uzaması öyle hareketler yapıpda uzamakla olmuyor. Boy gene bağlı. Ayrıca ben 14 yaşında 1.82 civarıydım ve emin ol güzel bir duygu değil insanlar beni boyum yüzünden 17-18 yaşında zannediyordu ve çok dikkat çekiyordum bu bazen rahatsızca olabiliyordu.

Bana bir tane örnek birey gösterir misin şunları uygulayıp 10 santim 15 santim uzayan.

En basitinden sprinterlar hala bana örnek diyorsun. Dar omuz kısa bacak kısa boyu yüzücü var mı hiç?

Ulan en basitinden sprinterlar hala bana örnek diyorsun dar omuz kısa bacak kısa boyu yüzücü var mı hiç.

Adamlar zaten öyle oldukları için yüzücüler dalga mı geçiyorsun? O zaman basketbol boy uzatıyor diyelim. Adamlar uzun oldukları için basketbol oynuyorlar. Sprinterlar diyorsun, adamların bacakları uzun olduğu için 1 adımı senin 2 adımın. Adamlar zaten bu yüzden sprinter oluyorlar. Hiç 2 metre adamın halter kaldırdığını gördün mü? Halter boy mu kısaltıyor?

Adamlar zaten öyle oldukları için yüzücüler dalga mı geçiyorsun? O zaman basketbol boy uzatıyor diyelim. Adamlar uzun oldukları için basketbol oynuyorlar. Sprinterlar diyorsun, adamların bacakları uzun olduğu için 1 adımı senin 2 adımın. Adamlar zaten bu yüzden sprinter oluyorlar. Hiç 2 metre adamın halter kaldırdığını gördün mü? Halter boy mu kısaltıyor?

Omurgaya yük biniyor.

Jimnastikçiler her gün zıplıyorlar. Onların neden boyları genelde kısa?

Omurgaya yük biniyor.
Kulaktan dolma bilgiler ile gelip bilmişlik taslama insanlara rica ediyorum.

Omurgaya yük biniyor iyi misin kanki.

Ayrıca omurgaya binen yük yüzünden kısalan boy kalıcı değil geçici. Biliyor musun bilmiyorum sabah uyandığında ölçüldüğün boy gece uyumadan ölçüldüğün boydan daha uzundur. Çünkü gün içerisinde omurgana yük biner, ama uyurken eski haline geri döner.

Her gece halter mi kaldırıyon sen çocuk mu kandırıyon baba.

Her gün D3 K2 alıp her gün 2 saat güneşlenip her gün et yiyip mi yazdın sen bana bunları? Bir konuda bilgin yokken üstüne bu kadar fazla gelindi diye mi saçmalıyorsun.

Kanıtını gönder o halde, bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı