14 yaşından sonra boy uzar mı?

• Konuyu başlatan iquilxz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 507
Boyun yaşına göre fazla bile, 15 16 yaşında her türlü uzarsın.

Fazla demeyelim hocam bir tık kısa yani kısa-normal arasında bir şey konu sahibi 14 yaşında.

Jimnastikçiler her gün zıplıyorlar. Onların neden boyları genelde kısa?

Kulaktan dolma bilgiler ile gelip bilmişlik taslama insanlara rica ediyorum.

Ayrıca omurgaya binen yük yüzünden kısalan boy kalıcı değil geçici. Biliyor musun bilmiyorum sabah uyandığında ölçüldüğün boy gece uyumadan ölçüldüğün boydan daha uzundur. Çünkü gün içerisinde omurgana yük biner, ama uyurken eski haline geri döner.

Boyu kısa olan bir kişi basketbola başlatıldığında "aman Allah'ım 1 yılda Tami Tami'na 15 santim attım" gibi bir şey olmaz ileride 175 olacaksan 177 olursun arkadaş saçmalamış.

Aynen bu kadar doktorlar, bilim adamları boşuna araştırmış, okumuş zaten. Bunu sana kim söylemişse bayağı iyi yalan söylemiş.

Arkadaş boş konuşuyor zaten.

Fazla demeyelim hocam bir tık kısa yani kısa-normal arasında bir şey konu sahibi 14 yaşında.

Boyu kısa olan bir kişi basketbola başlatıldığında "aman Allah'ım 1 yılda Tami Tami'na 15 santim attım" gibi bir şey olmaz ileride 175 olacaksan 177 olursun arkadaş saçmalamış.

Arkadaş boş konuşuyor zaten.

Kanka Haaland'ın daha geçen boyu 1 cm uzadı. Benimle eğleniyor musunuz siz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzar. Ben 15'im 162-163 civarıyım senin boyun yaşıtlarına göre gayet iyi. İyi beslendiğin, stresten uzak durduğun ve erken yattığın sürece benim yaşıma geldiğinde 180 civarı olursun.

Uzar. Ben 15'im 162-163 civarıyım senin boyun yaşıtlarına göre gayet iyi. İyi beslendiğin, stresten uzak durduğun ve erken yattığın sürece benim yaşıma geldiğinde 180 civarı olursun.

Hocam sizde belli olarak bir kısalık var arkadaşın en fazla 175-80 civarı olacağını düşünüyorum bol keseden atarsak.

Spor diyorsun hangisi olduğunu yazmıyorsun sanırım beynini fazla zorluyorsun.

Her spor ne demek senin için neyi çağrıştırıyor? Kimse seni insan yerine koyup cevap vermiyor şu an asıl konumuz bu olmalı artı olarak Gym'i kast etseydim spora gidiyor derdim ama her spor yazmışım azıcık okuduğunu anlasan beni anlardın.

Hocam sizde belli olarak bir kısalık var arkadaşın en fazla 175-80 civarı olacağını düşünüyorum bol keseden atarsak.

Her spor ne demek senin için neyi çağrıştırıyor? Kimse seni insan yerine koyup cevap vermiyor şu an asıl konumuz bu olmalı artı olarak Gym'i kast etseydim spora gidiyor derdim ama her spor yazmışım azıcık okuduğunu anlasan beni anlardın.

Hocam arkadaş anne ve babasının boyunu yazmamış. Ayrıca genler sadece anne ve babadan gelmez ailesinde uzun biri varsa ona da çekebilir. O yüzden şu kadar olursun demek yanlış bir cümle olur. Ben sadece iyi koşullarda 1 yılda 8 cm civarı uzar diye bir tahmin yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı