Aynen bu kadar doktorlar, bilim adamları boşuna araştırmış, okumuş zaten. Bunu sana kim söylemişse baya iyi yalan söylemiş.dostum selam yanlışın var bu arkadaş sprint ve yüzmeye giderse sakatat üstüne çip süt tüketirse 2 metreyi bile bulur
Boyun yaşına göre fazla bile, 15 16 yaşında her türlü uzarsın.
Jimnastikçiler her gün zıplıyorlar. Onların neden boyları genelde kısa?
Kulaktan dolma bilgiler ile gelip bilmişlik taslama insanlara rica ediyorum.
Ayrıca omurgaya binen yük yüzünden kısalan boy kalıcı değil geçici. Biliyor musun bilmiyorum sabah uyandığında ölçüldüğün boy gece uyumadan ölçüldüğün boydan daha uzundur. Çünkü gün içerisinde omurgana yük biner, ama uyurken eski haline geri döner.
Aynen bu kadar doktorlar, bilim adamları boşuna araştırmış, okumuş zaten. Bunu sana kim söylemişse bayağı iyi yalan söylemiş.
Bu adam her gün yüzse sprint atsa 190'dan aşağı hayvan gibi de omuzları olur.
Fazla demeyelim hocam bir tık kısa yani kısa-normal arasında bir şey konu sahibi 14 yaşında.
Boyu kısa olan bir kişi basketbola başlatıldığında "aman Allah'ım 1 yılda Tami Tami'na 15 santim attım" gibi bir şey olmaz ileride 175 olacaksan 177 olursun arkadaş saçmalamış.
Arkadaş boş konuşuyor zaten.
Genetik işi yalan kanka sen o zaman ev de fap devam et.
Bu adam her gün yüzse sprint atsa 190 dan aşağı hayvan gibi de omuzları olur
Uzar. Ben 15'im 162-163 civarıyım senin boyun yaşıtlarına göre gayet iyi. İyi beslendiğin, stresten uzak durduğun ve erken yattığın sürece benim yaşıma geldiğinde 180 civarı olursun.
Spor diyorsun hangisi olduğunu yazmıyorsun sanırım beynini fazla zorluyorsun.
Hocam sizde belli olarak bir kısalık var arkadaşın en fazla 175-80 civarı olacağını düşünüyorum bol keseden atarsak.
Her spor ne demek senin için neyi çağrıştırıyor? Kimse seni insan yerine koyup cevap vermiyor şu an asıl konumuz bu olmalı artı olarak Gym'i kast etseydim spora gidiyor derdim ama her spor yazmışım azıcık okuduğunu anlasan beni anlardın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.