- Makaleler
- 1
Adam doğru diyor. Sevgilim olsa bir RTX 2080 satarım yani bananeEkran kartı daha önemli![]()
Adam doğru diyor. Sevgilim olsa bir RTX 2080 satarım yani bananeEkran kartı daha önemli![]()
Benimkisi öyle değil. 1 milyon tane RTX 2080 feda olsun onaAdam doğru diyor. Sevgilim olsa bir RTX 2080 satarım yani bananeOna para harcayacağıma gider bir CS atarım
![]()
![]()
Dedi ve aldatıldığını öğrendi.....Benimkisi öyle değil. 1 milyon tane RTX 2080 feda olsun ona![]()
Bence konu başlığı "AMD ekran kartı alayım mı?" Şeklinde değiştirilmeli.
Pulse tercih edin bence, 2. elde Nitro başarılı fakat sıfırda Pulse çok iyi, o yüzden tercihinizi Pulse tarafından yapın.Sence Sapphire RX 580 nitoromu yoksa Pulse mi bir de mavi renk olanımı sarı renkmi.
NVidia ekran kartım yanarak beni aldattı...AMD tabi ki de, şuan tüm hataları temizlediler, tertemiz GPU ve sizi "Yarı yolda bırakmaz." " Aldatmaz."
yani AMD tercih edin.
Allah korusun. Birbirimize güveniyoruz. Ve aklımız da başımızda Allah'a şükür. Yazmakta olduğum PiluX işletim sistemi bile onun adını taşıyor.Dedi ve aldatıldığını öğrendi.....
Hocam ayıp oluyor, sap olmaktan mutluyum.Tüm saplar toplanmış rezil olmamak için konuyu ekran kartlarına getirmeye çalışıyor hahaha![]()
Bazılarının aşkı i7 işlemcidirSap değilim her neyse ben sistem toplayacağım 6000TL bütçe var ne önerirsiniz bu sapa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.