Hocam ne oluyor ne yaptım ben?@hasanmerkit Zaten kayıt olduğu tarihin günü de şüpheli, bence beyin yıkıyor bu arkadaş.
Hocam ne oluyor ne yaptım ben?@hasanmerkit Zaten kayıt olduğu tarihin günü de şüpheli, bence beyin yıkıyor bu arkadaş.
Ben bu siteyi 2016'den beri kayıt olmadan konuları, videoları gibi şeylerle kullanıyordum.@hasanmerkit Zaten kayıt olduğu tarihin günü de şüpheli, bence beyin yıkıyor bu arkadaş.
Nitro daha premiumdur. Soğutma ve yan özellikler bakımından.Pulse daha iyi gibime geliyor, Nitro'dan daha iyi bence.
Ben bu siteyi 2016'den beri kayıt olmadan konuları, videoları gibi şeylerle kullanıyordum.
Aktif üye olmaya başlamamdan bu yana 1 ay geçti.![]()
Hocam ne oluyor ne yaptım ben?![]()
Sevgilimle arada Minecraft oynuyoruzBenim tek ve mutlak aşım bilgisayarım. Başkasına ihtiyacım yok, herkese de öneririm![]()

"Sevgiliyle, Minecraft oynamayanda ne bileyim yani."Sevgilimle arada Minecraft oynuyoruz![]()
Nitro daha premiumdur. Soğutma ve yan özellikler bakımından.
@hasanmerkit , @Quod 'dan bahsediyordum![]()
21 yaşımdayım. Kız ayrı olarak LOL oynuyor ama ben o oyunu sevmiyorum."Sevgiliyle, Minecraft oynamayanda ne bileyim yani."
-14 yaşındaki Ergen Erkek/Kız
Pek fark yok Nitro+ ile Pulse arasında, ama Nitro+ SE ile Pulse hissedilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.