14 yaşındayım ve sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayırlı olsun başkan Allah muradına erdirsin.

Yok hocam yaşa laf etmiyorum, şu yeni 14 yaşındaki çocuklarda "Ne bileyim yani" olayına parmak bastım, bence Minecraft "RTX" teknolojisi ile güzel bir oyun, ama asla RTX teknolojili ekran kartı almayacağım için öyle kalacak, yoksa forumda saygı duyduğum kişilerdensiniz.

Bak aklıma ne geldi. Ben önceki yıl ramazanda su almak için yakın bir arkadaşımdan para istemiştim (Bir sebepten dolayı fazla oruç tutamıyorum.) neyse arkadaşım bana "Kanka ben oruçluyum ya yanımda para taşımıyorum kusura bakma." demişti. Diğer teneffüs bu arkadaş sevgilisine kantinde 10 TL para verdiğini gördüm. Sonra bu geri zekalı aldatıldı.

Evli bir abin olarak sana nasihat kardeşim:
Sakın bulaşma bu işlere Takıl kafana göre.

Hocam sizde 13 yaşındasınız kendinize gelin .

Benim lise son sınıfa kadar olmadı. Yani normal bir durum. Herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide yok. Kafanı takma. Zamanı gelince hepsi olur.

Düşünsene. 16x16 olan (oyunu oynayanlar bile bunu öğrenince şok olacak.) resim dosyalarıyla inşa edilmiş bir grafik. Ve bu bütün dünya çapında meşhur bir oyuna dönüşüyor.

Peki sence bu oyun böyle grafiğe rağmen neden tutuldu? Hiç düşündün mü?

1. Oynanış kolaylığı. Her şey grafik değildir.
2. Her yaşa hitap etmesi. (50 yaşında olup bu oyunu oynayan bile tanıyorum.)
3. Yaratıcılık.

Ne bu hız yiğidim daha önünde kaç sene var. Olsa ne yazar yalandan ben seni seviyorum. Ayy gerçektenmi bende seni. Ovvv sevgilim oldu oleyyy. Şimdi millete hava atabilir. İnstagram biyografide sevgili olduğumuz ayı koyalım. Üstüne bide stroy atayım. Popi olacam benn oleyy. Elde var 0. (Yaşım 15 ) Ben bile sinir oluyorum şu muhabetlere.

Son düzenleme:
Vereyim bakalım feda olurmuymuş... (Ciddiyim)
Ekran kartı göndereyim sen o kızdan ayrıl iddiasına girişirsen hiç boşuna girişme. Çünkü bende o konuda çok ciddiyim. 5 senedir benimle beraber olan ve benle ömür boyu geçirme sözünü vermiş bir kızı paraya pula yada bilgisayara değişmem. Karantina günlerinde canı sıkılmasın diye oyun konsolumu bile verdim ona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…