14 yaşındayım ve sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu dışı kategorisine giriyor böyle konular, hayatla alakalı olduğu için.

*Bilgilendirdiğin.
*Bir yer.

Bunlar düzeltin, ceza yiyebilirsiniz.

Teşekkür ederim arkadaşım.

Ne ki bu 14 yaşında sevgili yapma çabası? Mümkünse yapma.

Teşekkür ederim fikrin için çok masraflı oluyorlar diyorlar. Doğru mu 😅

@Hail Fellow Well Met in de dediği gibi, bunu bir hava atma malzemesi olarak kullanan kişiler yüzünden böyle düşünüyorsunuz. Boş verin uğraşmayın, çizginizi koruyup okulunuzu bitirin, zamanı gelince düşünürsünüz.
Aynı tipler sınıfımda da var, düştükleri durum o kadar acınası ki, onları her gördüğümde böyle şeylere bulaşmadığım için mutlu oluyorum.

Teşekkür ederim 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiki aşkların gelip geçici olduğunu ve 16 yaşında olmama rağmen benim de sevgilimin hiç olmadığını söylemek istiyorum. Kısacası şu an takma, erkek arkadaş çevrenin çok olmasına bak bence inan şu an o sevgili muhabbetinden daha çok mutluluk verir insana eğer gerçekten iyi arkadaşların varsa. İleride zaten sevgili de aşk da kendiliğinden geliyor merak etme.
Katılıyorum.En iyisi arkadaşlık,dostluk bunun verdiği mutluluk.Sevgili gelir geçer yaşın büyüyene kadar.

14 yaşında neden sevgili yapmak istiyorsun sadece etrafa 'bakın sevgilim var hehehe' demek için mi yoksa gerçekten yalnız mı hissediyorsun önce bunu düşün :)

Yani hiç arkadaşım falan yok hava atmayı vb sevmiyorum saten yalnızlıktan diyelim 😊😨
Katılıyorum. En iyisi arkadaşlık, dostluk bunun verdiği mutluluk. Sevgili gelir geçer yaşın büyüyene kadar.

Haklısın aslında 😝
Benim de yaşım 16 daha genciz ama insan kız arkadaş istiyor anlatabiliyorum seni. Benim kız arkadaşlarım oldu ve şu üç şeyi söyleyebilirim kız arkadaşının olması için;
Özgüvensiz biri olsan bile özgüvenliymiş gibi gözükmelisin. Sevgiliden önce kız arkadaşının olursa o sana kendi arkadaşlarıyla tanıştırabilir. Ve sonuncusu sevdiğin kıza asla arkadaş olarak hissettirme kendini ben öyle bir salaklığa düştüm maalesef.

Teşekkür ederim 😊

Teşekkür ederim fikrin için çok masraflı oluyorlar diyorlar doğrumu 😅
Hem de ne masraf, 14 yaşındaki kuzenimin şu ana kadar, 6 sevgilisi oldu, hatta 7. ile geçen hafta ayrıldı, onun için en masraflısı 7. olandı, okulda benden para istiyor, bizde kaldığı zaman babamdan para istiyor, yani bu işin en az 500 liralık yolu var.

Şuana kadar hiç sevgilinizin olmaması daha iyi. 14 yaşında sevgili yapacaksın da ne olacak. 14 yaşında mantık olarak daha ergensin ve ergen düşünce yapısı daha olgunlaşmadığından düzgün, sağlıklı düşünemeyebilirsin ve sonra da sevgilinden ayrılabilirsin. Bırak bu yaşlarda sevgili olayını. Git eğlen, arkadaşlarınla sosyalleş, takıl, derslerine çalış. Geleceğini parlatmaya çalış. :)

Bu arada da bu devirde kızlara hemen güvenipte sevgili olma. Çünkü bazıları para avcısı falan oluyor. Paranı çar çur ederler. Hiç mi para harcamayacaksın diyeceksin evet harca ama bazıları sürekli para isterler kendilerine bir şey alınmasını isterler. Onun yerine paranı biriktirip elinde sistemin varsa sisteminin parçalarını yükseltmeye çalışabilirsin. ;)

Bu arada da bu devirde kızlara hemen güvenipte sevgili olma. Çünkü bazıları para avcısı falan oluyor. Paranı çar çur ederler. Hiç mi para harcamayacaksın diyeceksin evet harca ama bazıları sürekli para isterler kendilerine bir şey alınmasını isterler. Onun yerine paranı biriktirip elinde sistemin varsa sisteminin parçalarını yükseltmeye çalışabilirsin. ;)
Aynen öyle, parayı kıza harcayacağıma gider 5700 XT alırım daha iyi.

Kızlar;
- Sizi yarı yolda bırakabilir.
- Sizi aldatabilir.
- Paranızı çar çur eder.
- Çoğu zaman sevginizin karşılığını alamazsınız.

RX 5700 XT;
- Sizi yarı yolda bırakmaz.
- Sizi asla aldatmaz, 8 GB bellek ise 8 GB bellek.
- Parasının hakkını taş gibi alırsınız, oyunlarda sizi mutlu eder.
- O verdiğiniz paranın karşılığını tamamen alırsınız.

Yani, RX 5700 XT> Sevgili doğru değil mi ama?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı