140 bin TL'ye Windows dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
140 bin TL

Coolumsu

Kilopat
Yer
İzmir
Güzel bir bilgisayar almayı düşünüyorum, bütçe olarak 140.000 kadar uygun. 160 bine kadar da çıkarım. Aklımdan Asus Pro Art 16 geçiyor. Oyun bilgisayarı da olabilir. Mac önermeyin arkadaşlarım zaten var. Bir tane güzel Windows bilgisayarım olaun diyorum.

Sizin tavsiyeleriniz neler? Öyle özellikleri çok düşük, uyduruk şeyler tavsiye etmeyin.

RAM en az 32 olsun, 64 tercihimdir. Ryzen bir tık daha iyi gözümde ama Intel'de olur. Ekran kartı olarak, 4000'li ve 5000'li seriler iyi. SDD olmalı, 1 TB yeter, ama 2 olursa daha güzel olur. Biraz da hafiflik önemli benim için, stabil bir cihaz istiyorum. Marka takıntım da yoktur, sadece verdiğim paranın hakkını isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG Zephyrus G16 da aklımdaki ikinci model.

Zephyrus felaket ısınıyor. Belki performans olarak sorun çıkarmaz ama kasa tamamen metal olduğu icin klavye falan cok fena ısınıyor. Tabii ben bunlari ROG STRIX kullanicisi olarak söylüyorum. Kesinliklede ROG STRIX öneririm.

GPN Teknoloji ASUS satıcısı bu arada.

Zephyrus felaket ısınıyor. Belki performans olarak sorun çıkarmaz ama kasa tamamen metal olduğu icin klavye falan cok fena ısınıyor. Tabii ben bunlari ROG STRIX kullanicisi olarak söylüyorum. Kesinliklede ROG STRIX öneririm.

GPN Teknoloji ASUS satıcısı bu arada.
Bu bütçede 1080p FHD+ ekrana sahip bir cihaz alınmaz.

Rog strix olsun kararınız. Zephyrus gerçekten güçlü olmasina rağmen ince olduğu için ısınan bir bilgisayar. Herhangi bir teknoloji marketine gittiginizde gordugunuz herhangi bir zephyrus laptoba dokunmaya çalışın anlayacaksınız.

Arkadaşın bütçesi 160 bine kadar uzayabiliyor. Bu cihazları atmanızın mantığı nedir acaba? 5070 Ti cihazı anlarım da 100 bine 4070 ekran kartlı bir cihaz alınmaz.

Bütçeye göre değil isteklerine göre bilgisayar bakıyorum. Bütçe 160k olması sonuna kadar kullanmak zorunda olduğunu göstermez. Kim daha ucuza isteklerine yeten bir bilgisayar istemez.

Rog strix olsun kararınız. Zephyrus gerçekten güçlü olmasina rağmen ince olduğu için ısınan bir bilgisayar. Herhangi bir teknoloji marketine gittiginizde gordugunuz herhangi bir zephyrus laptoba dokunmaya çalışın anlayacaksınız.

Bütçeye göre değil isteklerine göre bilgisayar bakıyorum. Bütçe 160k olması sonuna kadar kullanmak zorunda olduğunu göstermez. Kim daha ucuza isteklerine yeten bir bilgisayar istemez.
İsteklerini karşılaşada 100 bin TL'yi hakeden bir cihaz değil o. 5070 Ti'lı cihazlar bulabilirken 4070 önermenin mantığı yok. Arkadaşa bütçesini en iyi şekilde kullanılabilecek cihazlar öneriyoruz, kalkıpta 4070'li cihaza 100 bin TL bayılmak kazığa koşa koşa gitmektir. Attığın son cihazın aynısını 15 bin TL daha ucuza bulmak mümkün ayrıyeten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı