Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizide yorduk ama sizce benim başta verdiğim ekran kartı oyun fps değerleri GeForce GTX750 Ti den daha iyi değil midir. Ya da neden bunu tercih ettiniz ?
Aslında bu ekran kartıyla değiştirebiliriz ekran kartını GTX750Ti Twin Frozr Gaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Nvidia Ekran Kartı İstediğiniz zaman ekran kartını oyun moduna alıp daha iyi performans sağlayabilirsiniz. Kullanmadığınız zaman da normal moda alarak daha sessiz ve serin durumda bırakabilirsiniz. Ben sistemimde msi toplayacağım . Bazı arkadaşlar asus daha iyi demesine rağmen .

Cahilliğimden ama araştırdım demin ve Hd7870 256 bit 750ti ise 128 bit ve Hd7870 daha iyi gibi. Sizce değiştirsem Hd7870 alsam bir şey değişir mi ?

MSİ toplayabilirsin. Benim şahsi tercihim ASUS. Servis yönünden olsun çok memnun kullanıcılar. Ayrıca 6300 çoklu çekierdek gerektiren işlemlerde daha iyidir. Ve AMD soket yapısını İNTEL'e göre çok az değiştirir ve ileride işlemcinizi ana kart değiştirmeden UPRADE yapabilirsiniz. 
Cahilliğimden ama araştırdım demin ve Hd7870 256 bit 750ti ise 128 bit ve Hd7870 daha iyi gibi. Sizce değiştirsem Hd7870 alsam bir şey değişir mi ?
GTX 750 Tİ 7850'den biraz daha iyi diye duydum. Ancak 7870 alıcak kadar bütçeniz varsa R9 270X'e kendinizi zorlayın derim.

Bakın GeForce GTX 750 Ti vs Radeon HD 7870 – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare ve ----- Radeon HD 7870 vs GeForce GTX 750 Ti

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat'ın yaptığı bir kaç tane benchmark sonuçları kararını sen ver .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…