1400 TL Akıllı Saat Tavsiyesi

Vallahi 2018'in sonunda apple watch 4 aldım. O kadar para verip hevesle aldım ama sadece 6-7 ay kullandım. 1.Haftadan sonra çok da önemli bir şey olmadıklarını fark ettim. Elden çıkarıp sattım. Akıllı saatlerde birazcık gelip geçici heves gibi sanki onu bilerek alın. Bu arada Samsung Galaxy Watch var çoğu kişi memnun ona bir bak istersen.
 
Arkadaşlar ben 1400 TL'ye kadar akıllı saat önerisi istiyorum. Sim kart, WhatsApp, Google Gmail vb. olan bir akıllı saat önerir misiniz?
Eğer pek saat kullanan bir tip değil iseniz o kadar masrafa gerek yok ben hayatımın her saniyesi saat takan bir insanım. 2 senedir gear fit 2 kullanıyorum ondan önce basit saatlerdi. Kendi açımdan bakarsam asla bıkmam ama artık şarjı bittiğinde şarj etmeye erinir hale geldim mesela şu an takılı değil 1 hafta önce şarja takmaya üşendiğim için çıkardım 1 2 güne geri takarım ama yani beni bile(hep saat taktığım için diyorum) bıktırdı ise saat takmayı az seven ya da takmayan bir insan için israf olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı