Arkadaşlar bütçem 1800 TL aslında ama 400 TL'ye monitör alacağım. Bu yüzden 1400 TL'ye toplanılabilir en iyi sistem tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. SSD olmasını istiyorum, yani sistemde en ufak bir yavaşlama olmasını istemem. Genellikle online oyunlar oynarım. Vatan'dan toplanacaktır.
Technopat'ın videosun da ise OC yapılıyor ben bunu yapmak istemiyorum sisteme zarar verebilir diye duyum aldığımdan korkuyorum. Öneride bulunamaz mısınız bu fiyata ?
Technopat'ın videosun da ise OC yapılıyor ben bunu yapmak istemiyorum sisteme zarar verebilir diye duyum aldığımdan korkuyorum. Öneride bulunamaz mısınız bu fiyata ?
Ya APU olsun fark etmez bu fiyata Online oyunları (LOL,H1Z1,CSGO) gibi oyunları kaldırmaz mı ki very high' da ?
1400 TL'ye LOL-H1Z1-CSGO gibi oyunları ''Çok Yüksek'' ayarlarda açamazsınız. Özelliklede H1Z1'i. (Yanlış anlaşılma olmasın açarsınız fakat fps konusunda söz veremeyeceğim ) Medium-Low gibi ayarlar ile oynayabilmeniz mümkündür. Ayrıca arkadaşımızın attığı R7 370 içeren sistem 1400 tl ye tam bir F/P ürünü olup alınabilecek bir sistemdir.
Evet, maalesef ''En Yüksek'' ayarlarda düzgün bir fps almanız mümkün değildir. Ama bence en yüksek ayarlarla illa oynamanıza gerek yok tabi çok takıntınız yoksa . O yüzden ya 1400 TL'ye ekleme yapacaksınız yada o bütçeye en iyi sistemi toplayacaksınız.