1400 TL PC toplama

Bütçe
1400

Yigitello

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 1400 TL bütçem var. Bana monitörlü masaüstü PC toplayabilir misiniz? Parçalar 2. el de olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Oynamak isteğim oyunlar 2000 ile 2012 arası oyunlar vs artı olarak Valorant.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2. el sistem toplayabilirsiniz butceyi artirip ayrica monitor ile fiyat 2700 TL 2800 TL olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video size yardimci olabilir.

Oynamak isteğim oyunlar 2000 ile 2012 arası oyunlar vs artı olarak Valorant.

LGA 775 soketine sahip Quad işlemcileri destekleyen ve çalışır bir anakart ortalama 100 TL,
Intel Q6600 ortalama 150 TL,
2x2GB RAM ortalama 150 TL,
320GB HDD en iyisi 100 TL,
1GB veya 2 GB ekran kartı ortalama 150 TL,
350-450W PSU ortalama 120 TL,
Düzgün bir kasa ortalama 100 TL.

Bu sistem 2000-2010 arası neredeyse her oyunu açar. Daha güncel oyunları kaldırabilir ama çok düşük ayarlarda oynarsınız. Valorant'ın ne kadar sistem istediğini bilmiyorum ama LoL'ü çok rahat ortalama ayarlarda oynarsınız.

Bana kalırsa sizin bütçeniz biraz daha iyi olduğu için DDR3 destekli ve LGA 775 soketli herhangi bir anakart ve Q9550 işlemci alın. RAM'iniz 4 GB olsun, ekran kartınızı bütçenize göre 2 GB alabilirsiniz. PSU en az 400-500W olsun. Kasa ve HDD pek önemli ve yüksek bütçeli değil. Bu dediklerimi yaparsanız 1000-1100 TL'ye çok düzgün bir bilgisayar toplayabilirsiniz.

LGA 775 soketine sahip Quad işlemcileri destekleyen ve çalışır bir anakart ortalama 100 TL,
Intel Q6600 ortalama 150 TL,
2x2GB RAM ortalama 150 TL,
320GB HDD en iyisi 100 TL,
1GB veya 2 GB ekran kartı ortalama 150 TL,
350-450W PSU ortalama 120 TL,
Düzgün bir kasa ortalama 100 TL.

Bu sistem 2000-2010 arası neredeyse her oyunu açar. Daha güncel oyunları kaldırabilir ama çok düşük ayarlarda oynarsınız. Valorant'ın ne kadar sistem istediğini bilmiyorum ama LoL'ü çok rahat ortalama ayarlarda oynarsınız.

Çok teşekkür ederim.

Bana kalırsa sizin bütçeniz biraz daha iyi olduğu için DDR3 destekli ve LGA 775 soketli herhangi bir anakart ve Q9550 işlemci alın. RAM'iniz 4 GB olsun, ekran kartınızı bütçenize göre 2 GB alabilirsiniz. PSU en az 400-500W olsun. Kasa ve HDD pek önemli ve yüksek bütçeli değil. Bu dediklerimi yaparsanız 1000-1100 TL'ye çok düzgün bir bilgisayar toplayabilirsiniz.

Eğer zamanınız varsa bahsettiğim parçaları Letgo ve Sahibinden'de araştırma yaparak kaliteli ve ucuza bulabilirsiniz.

Bu bahsettiğim sistem ilk yazdığımdan çok daha iyidir.

Eğer zamanınız varsa bahsettiğim parçaları Letgo ve Sahibinden'de araştırma yaparak kaliteli ve ucuza bulabilirsiniz.

Şu an araştırıyorum çok teşekkür ederim tekrar.

Anakart olarak ne önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı