Michael Scofield
Hectopat
Daha fazla
PS4'den daha fazla performans veren bir PC toplamak istiyorsanız en az 1700 TL'yi gözden çıkarmalısınız ki R9 270 ve İ3 4160'lı bir sistem toplayalım. 1400 TL bütçeye PS4 almanız daha iyi olacaktır.
1400 TL'ye topladığın PC'den verim alamazsın. PS 4 al.
PS4 alınca hjer şey bitiyor mu ? Oyunlara verilen para ne olacak ?? PC de en azından korsan oynama şansınız var. Bence bekleyin acele etmeyin. En fazla 1500 olur diyorsunuz. 500 lira daha eklediğiniz vakit yine yazın buradan yardımcı oluruz. 2000 TL ye alacağınız PC, PS4 ten her türlü daha iyi olacaktır emin olun. Hem ileride bir ekran kartı değişimi ile PC yi rahatça upgrade edebilirsiniz. PS ile PC çok farklı dünyalar. Aciliyeti varsa da şimdilik ana bileşenleri toplayalım PC niz için dahili grafik yongasıyla idare edin bir süre daha sonra güzel bir ekran kartıyla taçlandırabilirsiniz de.. Şahsen ben öyle yaptım.
@hkncvs selam dostum, ben yaklaşık 2 saat evvel konu açtımda denetime takıldı sanırım.Ortalama 1900-2000TL'ye arkadaşa önerebileceğiniz bir sistem varsa bende yararlanmak isterim tabii arkadaş üstüne biraz daha koyup PC almaya karar verirse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.