Merhaba şarjı uzun gitmesi önemlidir, önerilerinizi bekliyorum.
ajazzturkiye.com
![]()
K870T Pro 3 Modlu Uyumlu Hot-Swap RGB, Mekanik Klavye - Siyah
Özellik Değer / Açıklama Model / Ürün Adı Ajazz Kimyasal yüksek emisyon Yok Keycap Malzemesi PBT plastik Hot-Swap Evet Arka Aydınlatma Türü Çok renkli (Multicolor) Switch Markası Huanuo Tam Boy Klavye Hayır Paketleme Var Bilek Desteği Yok Stil Standart, Ergonomik, Oyun, Laptop için, Tablet için...ajazzturkiye.com
Bütçe çıkar mı?
Ajazz AF98 PLUS Membran Oyuncu Klavyesi-4000 Mah Batarya-Bluetooth 5.0/2.4G/USB-C, RGB - Fiyatı, Yorumları bu model nasıl işe yarar mı?
Hocam vallahi çıkmıyor normalde 1200'dü zorla 1400'e çıkardım.
Bu fiyata membran alacaksanız, machenike K1 alın. 500 TL'ye sonra para biriktirip yenisini alırsınız.
Tuşların altında kauçuk silikon oluyor, yani hissiyat açısından attığım modelden kat ve kat daha kötü diyebilirim, eğer şimdilik idare etsin diyorsanız Machenike K1 alın geçin, sonra bütçe arttırıp daha kaliteli klavye alabilirsiniz, ancak sorun yok diyorsanız attığım modeli alın.Membran nedir ben bilmiyorum da.
Tuşların altında kauçuk silikon oluyor, yani hissiyat açısından attığım modelden kat ve kat daha kötü diyebilirim, eğer şimdilik idare etsin diyorsanız machenike K1 alın geçin, sonra bütçe arttırıp daha kaliteli klavye alabilirsiniz, ancak sorun yok diyorsanız attığım modeli alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.