1400 TL'ye kadar Oyuncu/Ofis koltuğu tavsiyesi

Bütçe
1400 TL'ye kadar

Sharian

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
80
Aralıksız birkaç saat bilgisayar başında durabiliyorum ve tercihen oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu arıyorum bütçem maksimum 1400 lira civarlarına kadar çıkabilir. Boyum 1.76 m kilom ise 77 kg. Aradığım özellikler;

  • Özellikle bel kısmı başta olmak üzere konforlu ve rahat olsun, uzun kullanımlara uygun olsun ve biraz da olsa arkaya doğru eğilebilen bir koltuk olsun.
  • İç Anadolu'da yaşasam da yine de mümkünse terletmeyen bir koltuk olsun.
  • Mümkünse kafamı yaslayabileceğim bir uzunlukta olsun.
  • Montajı yani takıp çıkarması kolay olursa daha iyi olur (ama bu illaki şart değil).
Şimdiden öneriler ve yardımcı olacaklar için teşekkür ederim.
 
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce 1,350 TL'ye aldım. Şu anda 1,500 TL olmuş. Deri yerine kumaş almanızı tavsiye ederim. Sırf Nick'inizi yazabiliyor olmanızdan dolayı bu markayı seçtim ben ve iyi ki almışım diyorum.

 

Dosya Ekleri

  • SamJam Koltuk.jpg
    SamJam Koltuk.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 200
Xdrive 15li kullanıyoruz.Memnunuz genel anlamda.Bel ve boyun desteği iş görüyor.Çok uzun kullanımda biraz terletebilir.Technopathın youtubeda montaj videosu var.Tek kişi biraz zor olabilir ama 2 kişi kurulumu çok kolay.
 
xDrive 15'li kullanıyoruz. Memnunuz genel anlamda. Bel ve boyun desteği iş görüyor. Çok uzun kullanımda biraz terletebilir. Technopathın YouTube'da montaj videosu var. Tek kişi biraz zor olabilir ama 2 kişi kurulumu çok kolay.

Çok uzun kullanımdan kasıtınız mesela bir 5-6 saatte terletebilir mi? Ve hangi şehirde oturuyorsunuz acaba yani yaşadığınız şehir sıcak mı?
Bir de benim tahmini yılda 2 kere demonte ve monte etmem gerekecek bu koltuğu (xDrive 15'li).

Demonte etmesi zor mudur? Yani tamam monte edilir bir şekilde de demonte edilmesi de çok uğraştırır mı?

Bir de yılda 2 kere monte-demonte edince aşınma falan olur mu? Çünkü en azından sıkıntısız bir kaç yıl götürmesini istiyorum. Trendyoldan alırsam garanti süresi falan kaç sene? Mesela bir parçası bozulduğu zaman ne zamana kadar yardımcı oluyorlar ve yardımcı oluyorlar mı?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı