1400 TL'ye PS4 vs PC

fromhell1

Megapat
Katılım
10 Ağustos 2017
Mesajlar
5.480
Makaleler
2
Çözümler
31
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Arkadaşlar bütçem max 1400 TL. Bu fiyata PS4 mü yoksa PC mi alsam karar veremedim. Günlük kullanmın( haberler vs.) için bir laptop'um var ama CS:GO bile açamadığı için PS4 mü yeni bir PC mi alsam karar veremedim. Sizce hangisi?
 
Merhaba.Kesinlikle bilgisayar toplamanızı tavsiye ediyorum.Sadece ekran kartı ve harddisk sıfır olmak şartıyla o parayla güzel işler yapılabilir.Parçaları size sıralıyorum.
İşlemci:Xeon E5450
Soğutucu:Xigmatek Gaia ii
Anakart:Asus P5G41T-M LX
Ram:Corsair XMS3 2x4 GB
Ekran Kartı:MSI AERO ITX GTX 1050
PSU:400W kaliteli bir güç kaynağı
Kasa:Bütçeye göre
Monitör:Yeni nesil ihtiyacınıza uygun sıfır veya ikinci el bir monitör
Harddisk:Kesinlikle ikinci el olmamalı

Bu sistem ile GTA V yüksek grafik ayarlarında 45-70 arası FPS değerleri alıyorum.Rainbow Six Siege oyununda orta ayarlarda 50-65 arası FPS alıyorum V-SYNC açıkken kesinlikle kalite bozulmuyor.PUBG içinse son gelen güncelleme ile birlikte çöl haritasında 80 FPS'i görebiliyorum.Televizyonda bir başka oynanıyor.1920x1080 çözünürlükte ve Mithrain'in ayarlarında.

PS4 ile belli bir yere kadar kullanabilirsiniz ancak bilgisayarınızı gün geçtikçe yükseltme şansınız var.Size elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.
 
PS4 fiyat olarak uygun ancak oyun fiyatları indirim olmadıkça yüksek. Tabi tanıdık PS4 sahibi başka arkadaşların varsa takas da yapabilirsin. PC' ye göre en iyi avantajı Exculisive oyunları oynayabilmen. Online oynayabilmek için PS Plus aboneliği gerek.

Başlangıç düzeyinde bir oyuncu bilgisayarı PS4' e göre daha pahalı ancak oyunlar daha ucuz. Ayrıca çeşitlilikte fazla, iyi kötü tonla oyun var desek yalan olmaz.

Eğer daha fazla para biriktirip PC alamam diyorsan PS4 almalısın, ancak biraz daha para biriktirirsen PC alabilirsin.
 
Sana tavsiyem güncel bir anakart alman. Ben geçen yıl senin gibi elimdeki parayı PS4'e verdim. Sonuç olarak oyun oynuyorum. İnan ki tarayıcı olayı çok kalitesiz. Oyun oynarken DS4 kullanmak ayrı zevk verici fakat PC ortamında Steam var çok iyi bir kaynak ama PS4'de bu yok PSPlus üyeliğin olmadığı sürece offline oynamak sıkabilir bir süre sonra özellikle. Her oyuna minimum 90-150 TL arasında vermek çok can sıkıcı olabiliyor indirme durumu PC'ye göre etkisiz. Almanı tavsiye etmem. Ama sana kalmış bir şey tavsiyelerim bu kadar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı