14000-14500 TL Sistem önerisi

Mustafaclk506

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu anda yayın yaparken zorluk çekmeyeceğim bir PC istiyorum. Ekstra olarak 280Hz monitör alacağım.
Oynadığım oyunlar Apex, Valorant, Warzone gibi gibi işte anlayın arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. İndirime girmiş herhangi bir fırsat ürün gelecek varsa da yazarsanız beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, şu anda yayın yaparken zorluk çekmeyeceğim bir PC istiyorum. Ekstra olarak 280Hz monitör alacağım.
Oynadığım oyunlar Apex, Valorant, Warzone gibi gibi işte anlayın arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. İndirime girmiş herhangi bir fırsat ürün gelecek varsa da yazarsanız beklerim.

Arkadaşların önerdiği sistemlerden ekran kartı ve işlemci olarak daha üstün bunu almanı öneririm.

Arkadaşların önerdiği sistemlerden ekran kartı ve işlemci olarak daha üstün bunu almanı öneririm.
Şuanda baktım da buna ekran kartı yok sanırsam o yüzden 20.000 TL civarına denk geliyor

Dosya Ekleri

• Sistem.png
    Sistem.png
    151,9 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar şuanda ekstra olarak herhangi bir sitede hazır PC var mı? 3060, İntel i3 12100f, İntel i5 11400f her PC şuanda olur. Link atarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı