14000 TL Gaming laptop önerisi

ASUS, Lenovo, MSI, Acer gibi markaları öneririm 14000TL az para değil Monster tercih edilmesinin en önemli özelliği F/P olması :)

ASUS Lenovo ve Acer'lara baktım da, 10. nesil yok, MSI'da fiyat farkını çok arttırıyor. Bu gidişle Monster'a yöneleceğiz gibi. Özen göstererek kullanan tanıdıklarım çok, bir sıkıntı yaşamadılar. Yeni kasaları da eskilere göre daha düzgünmüş. Bu durumda Monster'a döneceğiz gibi.
 
14.000,00-TL bütçe ve dizüstü bilgisayar. Daralıyorum sözlük. Pardon burası technopat. Şöyle kıyak bir monster alınabilir asla pişman olmasınız, kesin yani.
 
2. secenekteki laptop 10-12 gün evvel 11900 kadar düştü hem de 2 hafta aralıkla art arda bilginiz olsun, 14K vermeyip beklerseniz şayet tekrar düşecektir. Paranıza günah 2 bin TL az para değil istediğin RAM ve sadnin en kalitelisini alırsınız üstünüze cebenize parada kalır.
hazirani beklemeyi düşünüyorum suanlik , haziranda artık nasibimiz neyse onu alırız , kendim ekstra hdd eklerim msi lara ama , uğraşmak istemiyorum , laptopta deneyimim olmadı ondan dolayı
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı