14000 TL Oyuncu monitörü önerisi

Bütçe
14000

Mertbey3535

Hectopat
Merhaba ilk defa masaüstü PC aldım ve hangi monitörü alacağımı bilmiyorum, PC RTX 4060 Ti AMD R5 5600 var ve ben buna göre güzel bir monitör almak istiyorum. Bütçe 14000 TL altı da olur bu fiyatta da olur üstüne maalesef daha ekleyemem.

Samsung G6 düşünüyorum sizce iyi mi?

Merhaba ilk defa masaüstü PC aldım ve hangi monitörü alacağımı bilmiyorum, PC RTX 4060 Ti AMD R5 5600 var ve ben buna göre güzel bir monitör almak istiyorum. Bütçe 14000 TL altı da olur bu fiyatta da olur üstüne maalesef daha ekleyemem.

1080p mi 2K mı? Sistemin hakkıa 1080p bence ama tercih sizin.

Kanka anakart RAM ve işlemci değiş daha mantıklı DDR 5 geçebilirsin bu paraya.

DDR 5'e geçebilirsin işlemci anakart ve RAM önerebilirim istersen.

1080p mi 2K mı? Sistemin hakkıa 1080p bence ama tercih sizin.

Bazıları 2K diyor sizce hangisi olmalı?

Kanka anakart RAM ve işlemci değiş daha mantıklı DDR 5 geçebilirsin bu paraya.

DDR 5'e geçebilirsin işlemci anakart ve RAM önerebilirim istersen.

Kanka tam tamına 2 saat önce sipariş verdim sistemi değiştiremem bir de PS 5 var bende bunu ucuza yakaladım sistemi o yüzden sipariş verdim.

Bazıları 2K diyor sizce hangisi olmalı?

Kanka tam tamına 2 saat önce sipariş verdim sistemi değiştiremem bir de PS 5 var bende bunu ucuza yakaladım sistemi o yüzden sipariş verdim.

RTX 4060 Ti 16 GB ise belki 2K kullanılır ama bence 1080p kullanmalısın tercih sana kalmış ne tip oyunlar oynarsın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı