14000 TL sistem toplama

Dragon321

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar ben bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ama bu konularda çok bilgim yok 14.000 TL bütçem var güzel bir sistem toplayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Dragon321 şu an 14.000 TL altına kaliteli bileşenlere sahip. RTX 3060 Ti veya RX 6700XT bir sistem bulunmuyor. Tavsiye olarak bütçe arttırabilirseniz paylaştığım sistemi alabilirsiniz. Ve sisteme kaliteli bir soğutucu almanız gerekiyor.

@Dragon321 şu an 14.000 TL altına kaliteli bileşenlere sahip. RTX 3060 Ti veya RX 6700XT bir sistem bulunmuyor. Tavsiye olarak bütçe arttırabilirseniz paylaştığım sistemi alabilirsiniz. Ve sisteme kaliteli bir soğutucu almanız gerekiyor.

Kesinlikle direk bunu almalısınız. Gerçekten bileşenlerinin hepsi kaliteli gördüğüm tek kasa olabilir :D Şuan bu fiyata alacak olsa hata mı olurdu bilmem ama an itibari ile gördüğüm zaman siparişini verirdim.
Edit : Sıvı soğutması yokmuş ona da bütçe ayrılabilirse tabii. Ayrılamıyorsa @jwamin arkadaşın attığı da iyi performans verecektir hemde soğutması var. Her ne kadar gamebooster olsa da bir süre idare eder.

Bu fiyata en iyi performansı sanırım bu verir:

Teşşekürler ikisinden birin alacağım

@Dragon321 rica ederim. Bilginiz olsun Sinerji bilgisayar da bulunan sistem RTX 3060 ekran kartına sahip, benim paylaştığım RTX 3060 Ti ekran kartına sahip arada performans farkı bulunuyor. Ve Sinerji bilgisayar da bulunan anakart giriş seviyesi bir anakart ayrıca işlemcinizi hız aşırtma yapmanıza izin vermeyen bir anakart. i5 11600K işlemci için Z590 serisi bir anakart gerekirdi. RTX 3060 Ti sistem fiyat- performans bakımından bir tık önde diyebiliriz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı