N3F3S
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, dün Letgo'dan oyuncu koltukları bakarken daha ayın 25'inde ilana verilmiş bir oyuncu koltuğu gördüm, üretim fason bir üretim herhangi bilindik bir markanın değil ama 1400TL fiyatıyla şu devirde normal sandalye bile alınmıyordu bu yüzden koltuğu satın aldım (ben almasaydım akşama birisi bakmaya gelecekmiş).
Koltuğun şu anda hafif bir gıcırdama problemi var ve sanki sağa sola doğru sallanınca çok hafif oynuyor gibi ama sizce ne yapabilirim elimden geldiğimce hareketli parçaları WD40 ve silah yağıyla yağladım, uğraşmaya gerek var mı yoksa bu kondisyonda bir koltuğu 1400TL'ye bulduğum için öpüp başıma mı koymam gerekir? (fotoğrafı eke ekledim video linki ise bu)?
Koltuğun şu anda hafif bir gıcırdama problemi var ve sanki sağa sola doğru sallanınca çok hafif oynuyor gibi ama sizce ne yapabilirim elimden geldiğimce hareketli parçaları WD40 ve silah yağıyla yağladım, uğraşmaya gerek var mı yoksa bu kondisyonda bir koltuğu 1400TL'ye bulduğum için öpüp başıma mı koymam gerekir? (fotoğrafı eke ekledim video linki ise bu)?