144 Hz 1ms monitör tavsiyesi

DeeKaY

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım monitör bozulduğu için yeni bir tane almaya karar verdim ama birçok model var kararsız kaldım. CS:GO tarzı FPS oyunları için gecikmesi düşük 1ms 144Hz monitör önerisi olan var mı? Çok kararsız kaldım
Aklımda şu anda Zowie XL2411P var. AOC G1 ve G2 serisine baktım ama 4MS gtg gecikmesi olduğunu gördüm alacakken vazgeçtim.
1450 TL bütçem var şu anda yardımcı olabilir misiniz? Hızlı sorun çıkarmayacak akıcı bir model arıyorum tercihen, belki kullanan deneyimli olanlar varsa yazabilir mi? Bugün almayı düşünüyorum.

Kullandığım monitör bozulduğu için yeni bir tane almaya karar verdim ama birçok model var kararsız kaldım. CS:GO tarzı FPS oyunları için gecikmesi düşük 1ms 144Hz monitör önerisi olan var mı? Çok kararsız kaldım
Aklımda şu anda Zowie XL2411P var. AOC G1 ve G2 serisine baktım ama 4MS gtg gecikmesi olduğunu gördüm alacakken vazgeçtim.
1450 TL bütçem var şu anda yardımcı olabilir misiniz? Hızlı sorun çıkarmayacak akıcı bir model arıyorum tercihen, belki kullanan deneyimli olanlar varsa yazabilir mi? Bugün almayı düşünüyorum.

AOC C24G1 kullanıyorum burada linki çok güzel FreeSync özelliği var. Linki burada Mouse hediyeli olarak 1300 TL civarına alabilirsin.

AOC G1 ve G2 serisine baktım ama 4MS gtg gecikmesi olduğunu gördüm alacakken vazgeçtim. yazını gördüm ancak bu fiyata en iyi önerim bu.

C24G1 kullanıyorum ben memnunum öneririm. Curved ekran istemiyorsan düz modelini de düşünebilirsin.
AOC C24G1 kullanıyorum burada linki çok güzel FreeSync özelliği var. Linki burada Mouse hediyeli olarak 1300 TL civarına alabilirsin.

AOC G1 ve G2 serisine baktım ama 4MS gtg gecikmesi olduğunu gördüm alacakken vazgeçtim. yazını gördüm ancak bu fiyata en iyi önerim bu.
Hazır kampanyada varken kaçırma bence.

Peki ya Zowie Xl2411p modeli nasıl önerir misiniz?
şuanda aklımda 3 model var
AOC 24G2U ( ips panelin renkleri canlı gözüküyor ama oyun için uygun mu? )
AOC C24G1 ( va panelmiş curved kullanmadım hiç fps oyunlarında ne eksisi olur? )
Zowie Xl2411P (e-spor monitörü yazıyor gerçek 1ms akıcı veriyormuş kararsız kaldım )
başka öneriniz var mı peki? Bugün kesin alacağım son kararla

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı