Bende AOC C24G1 modelinden aldım. Henüz ürünü deneme fırsatım olmadı. Akşam deneme fırsatım olacak. Ürünü vatandan aldım. En güzel indirimi vatan yaptığı için. Hayırlısı bakalım ne olacak merak içerisindeyim ilk defa 144 hz bir monitör kullanacağım.
Merhaba,
MSI monitörü aldım. Beklediğimden daha güzel çıktı ama 1 sorun var bir türlü çözemiyorum. Sol yukarıda 144 yazıyor. Siyah tema beyaz yazı ile. Bunu nasıl kaldırabilirim ?
Bilen varsa bana destek olabilir mi ?
Merhaba,
MSI monitörü aldım. Beklediğimden daha güzel çıktı ama 1 sorun var bir türlü çözemiyorum. Sol yukarıda 144 yazıyor. Siyah tema beyaz yazı ile. Bunu nasıl kaldırabilirim ?
Bilen varsa bana destek olabilir mi ?
Denedim hocam. Hiçbir sorun yok. Tavsiye ediyorum. Gözümün alışması biraz sürdü ama renklerin doygunluğu konusunda biraz şüphelerim var. Ama görüntü kalitesi güzel. Eski kullandığım 75 hz monitörlerde renkler daha canlıydı. Belki ondan garip geliyor olabilir.
Denedim hocam. Hiçbir sorun yok. Tavsiye ediyorum. Gözümün alışması biraz sürdü ama renklerin doygunluğu konusunda biraz şüphelerim var. Ama görüntü kalitesi güzel. Eski kullandığım 75 hz monitörlerde renkler daha canlıydı. Belki ondan garip geliyor olabilir.
O yorumların çoğu dilden dile atlayan yorumlar. O "var herhalde diyor" onu duyan da " onda o varmış diyor" derken böyle böyle oluyor kronik bir durum yok.
Hocam bende ışık sızması ve ghosting var aldım ama ghosting dediğim mesela PES oynarken kale vuruşundan sonra topun arkasından hafif bir iz olduğunu görebiliyorum. Testufo sitesinden de gördüm bunu. Siz testufodan baktınız mı ghosting için iz kalma durumuna?
O yorumların çoğu dilden dile atlayan yorumlar. O "var herhalde diyor" onu duyan da " onda o varmış diyor" derken böyle böyle oluyor kronik bir durum yok.