144 Hz 1ms oyuncu monitörü önerisi

TolgaD

Kilopat
Daha fazla  
Hepinizin de bildiğiniz gibi akıcı bir oyun oynamak için sadece kasa yetmiyor. Ekran kartım GTX 1060. Genelde yüksek sistem gerektiren oyunlar oynuyorum. Fakat monitörüm çok çok eski olduğu için hiç zevk vermiyor. 1440 1080 5ms kendisi. Ben 144 Hz 1ms oyuncu monitörü almak istiyorum bütçe fark etmiyor. Önerebileceğiniz bir monitör var mı bana?

Bu monitörün 27 ile arasında pek fark var mı ? Bende almayı düşünüyorum.
Hayır yok. Sadece boyut farkı. Teknik özellikler aynı. 1080P için 27' fazla gelebilir ama.

Monitörleri çok araştırıp almış birisi olarak asus vg248qe ve BENQ XL2411 kullanıyorum asus eski üretim ama benq öneririm heleki karanlık yerleri hafifçe aydınlatma özelliği çok işe yarıyo oyunlarda samsung lc24fg modelide çok güzel ama biraz tuzlu sadece displayport hdmi girşi var displayport kablolarıda çabuk bozuluyo 2 kez değiştirdim en son dvi kullanmaya karar verdim 1500 tl olmasına rağmen 2k özelliği yok benq zowie xl 2411 öneririm uygun fiyat yüksek kalite espor monitörü

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı